Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJAČKI NAPAD

Bakljama napali studente na Savi, tražili navijače Hajduka

nered
Foto: Čitatelj
1/2
22.11.2014.
u 11:00

Većina je napadača isprva pobjegla, no jednog od njih zadržao je zaštitar

Razbijene prozore, ostatke stakla i tragove baklje po zidovima ostavili su iz sebe huligani koji su jučer oko 22 sata upali u Studentski dom Stjepan Radić. Počeli su tako već sinoć neredi zbog današnjeg derbija između Dinama i Hajduka koji je proglašen utakmicom visokog rizika.

Skupina navijača Dinama, prema opisu svjedoka, došla je na ‘Savu’ s bakljama u potrazi za potencijalnim navijačima Hajduka, odnosno studentima koji tamo žive.

– Studenti su većinom bili u svojim sobama, odjednom su huligani ušli u dom i počeli s napadom – prepričavaju stanari 9. paviljona gdje je potom došlo do sukoba između dvije grupe.

Većina je napadača, kako doznajemo, isprva pobjegla. Ipak, jednog od njih, 29-godišnjaka koji je završio ozlijeđen, zaštitar je zadržao do dolaska policije koja je potom našla i privela ostale.

– Fizički se sukobilo više osoba koje su dovedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje – rekli su u policiji potvrdivši intervenciju u Domu.

Ružica Rajšić, pomoćnica ravnatelja Studentskog centra za smještaj, također je potvrdila je da je došlo do nereda zbog napada huligana. Napominje kako se radilo o osobama od 30-ak godina koje su došli napasti studente.

– Materijalna šteta srećom nije velika, oko 500 kuna, jer su brzo došli zaštitari koji su pozvali i policiju - poručuje Rajšić te napominje kako je praksa da se u vrijeme rizičnih utakmica pojačava zaštitarski nadzor oko Studentskih domova, budući da su često meta napada. Istaknula je i kako jutros stanje u Domu mirno, ali da će zbog sinoćnjih događaja nadzor dodatno pojačati.

Komentara 153

Avatar Dančo
Dančo
11:23 22.11.2014.

Sa 29 godina trebao bi imati zenu, djecu i posao, a ne okolo sranja raditi. Tog ološa treba strpat na 5 godina u prdekanu za primjer drugima

Avatar Blond Beast
Blond Beast
11:09 22.11.2014.

idioti

CH
chemica
14:17 22.11.2014.

Ako je "zločin iz mržnje" kada napadneš Srbina ili Roma, e onda jednako mora biti okarakteriziran i napad na Dalmatinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije