Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se bolest

Hugo Chavez mora opet na Kubu nastaviti liječenje zbog raka

'Venezuelan President Hugo Chavez waves during a ceremony commemorating the anniversary of the death of Venezuelan Liberator Simon Bolivar in Caracas on December 17, 2011.  AFP  PHOTO/JUAN BARRETO'
'JUAN BARRETO'
27.11.2012.
u 19:41

Venezuelanski predsjednik tražio je parlament da mu odobri odsustvo kako bi nastavio tretman protiv raka

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez mora se vratiti na Kubu da bi nastavio tretman protiv raka, izvijestio je predsjednik venezuelanske nacionalne skupštine, a javlja AFP.

Chavez, kojemu je zloćudna bolest dijagnosticirana 2011. godine, tražio je parlament da mu odobri odsustvo kako bi se vratio na Kubu. Koliko će biti na liječenju još se ne zna.

Hugo Chavez u srpnju je objavio kako se potpuno izliječio od raka, no izgleda da mu se bolest vratila.

>> Hugo Chavez ponovno objavio da se izliječio od raka

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
22:06 27.11.2012.

došao Vrag po svoje

GL
Glista
20:10 27.11.2012.

Neka tamo i ostane... El Commandante.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
21:18 27.11.2012.

Primjedba prijatelju nije ti ta teorija zavjere uopće loša kada bolje razmislim, on nije jedini dužnosnik latinske amerike obolio od raka u zadnjih par godina. Kada tome pridodam i činjenicu da su vladari s "naših" prostora, Tuđman Šušak Izetbegović Miloševićć pomrli u kratkom roku (naš i bosanski od istog oblika tumora netom nakon posjeta Dajtonu)....moooožda bi uistinu trebalo obaviti ekshumaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije