Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi detektivka

Obogatila se na otkrivanju preljubnika, a sada je priznala što je ona učinila

Rebecca Jane
Foto: Instagram
1/2
04.06.2017.
u 14:50

Rebecca Jane otvorila je detektivsku agenciju te pomaže ženama da otkriju nevjerne muževe, no ni sama nije baš bila svetica

Rebecca Jane, seksi 32-godišnjakinja iz Manchestera, obogatila se razotkrivanjem nevjernih muškaraca. Vlasnica je detektivske agencije ''The Lady ­Detective Agency'', majka je dvoje djece, a iza sebe ima dva braka.

No, iako zarađuje na tuđoj nevjeri, ni ona nije baš svetica. Otkrila je kako je varala svog drugog supruga godinu i pol dana i to sa susjedom koji je bio zaručen. Priznaje kako danas osjeća veliku krivnju zbog svoga bivšeg supruga i zaručnice svoga ljubavnika, no ponovno bi to učinila.

– Ne kažem da sam svetica i osjećam se licemjerno, no nitko nema aferu ako je potpuno sretan u svojoj vezi ili braku. To sam zaslužila i učinila bih to ponovno jer smatram da se sve događa s razlogom i mislim da me taj muškarac naučio što je zapravo ljubav – rekla je ona.

Rebecca je detektivsku agenciju osnovala nakon što je posumnjala kako je njezin prvi suprug vara dok je ona bila trudna s njihovim djetetom 2006. godine, no nitko od muških istražitelja nije je shvaćao ozbiljno. Onda je uzela stvar u svoje ruke, angažirala je nekoliko prijateljica koje su joj pomogle u praćenju supruga.

Nakon toga je s prijateljicom otvorila detektivsku agenciju, a tvrtka posluje u Manchesteru, Londonu i Stockholmu te istražuju nevjerne supruge, nestale supružnike, ukradeni novac, prijevare, a traže i izgubljene ljubimce.

Rebecca se 2012. preudala te rodila drugo dijete. No, godinu kasnije zaljubila se u svog susjeda s kojim je mjesecima varala supruga. Njezin ljubavnik otkazao je svoje vjenčanje, a Rebecca se rastala od supruga 2015. Unatoč tome, njihova veza nije potrajala te su se prošle godine razišli. 

 

 

Shooting with The mail on Sunday this morning ... #BitMuchForTheCrackOfDawn #News #article #detectivelife #photoshoot

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

 

Komentara 9

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:56 04.06.2017.

plastic fantastic

Avatar Roy Bean
Roy Bean
19:31 04.06.2017.

Kako dobro izgleda kao da ima najmanje 54 godine. Mora da je bila na tretmanu kod "estetskog" kirurga Siniše Glumičića.

DU
Deleted user
17:17 04.06.2017.

Kad se obogatila prvi sto je napravila - kupila si sise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije