Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupa pogreška

Htio je ispasti faca, a onda je napravio potez zbog kojeg je odmah požalio

Screenshot/YouTube
28.06.2022.
u 07:21

Umjesto da se slikao bez ikakvih pokušaja atrakcije, ponesen atmosferom odlučio je skočiti na prednje staklo svog talijanskog stroja

Ponosni vlasnik Lamborghini Huracana nije ostao imun na ushite ljudi na njegovog ljubimca na četiri kotača. 

Vozeći se ulicama Floride, vozač Lamborghinija napustio je unutrašnjost automobila u kojem mu je društvo pravila lijepa crnka i odlučio pozdraviti 'publiku' te im ponuditi mogućnost da ga uslikaju. 

Umjesto da se slikao bez ikakvih pokušaja atrakcije, ponesen atmosferom odlučio je skočiti na prednje staklo svog talijanskog stroja. 

 

Iako se činilo kao "fora" ideja, ipak nije bila

Iste sekunde dok je skočio, staklo je puklo, ali mladi vozač nije pretjerano mario za cijenu popravka nego se nastavio slikati. 

Je li do pucanja došlo zbog težine vozača ili nekvalitete proizvoda teško je reći...iako vozač ne izgleda kao da ima problema s viškom kilograma. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:55 28.06.2022.

Parada ljudske gluposti i primitivizma...... I kod vozača i kod ovih cura s mobitelima na ulici. Jedino normalno stvorenje na sceni je crnka na suvozačkom mjestu koja je pokušala primiriti svog drivera......

Avatar strasnifiki
strasnifiki
08:32 28.06.2022.

video postoji jedno 5 godina....

Avatar Tombstone
Tombstone
15:09 28.06.2022.

Video je star najmanje 3 godine, ali tekst...veli "novinar" vozio se ulicama Floride....Florida je vise nego 3 puta veca od Hrvatske. Dakle netko se vozio po gradu povrsine 67000 kvadratnih milja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije