Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

HSP dr. Ante Starčević: Cvik nije bio "žrtva"

ruža tomašić
Arhiva VL
19.02.2010.
u 12:52

U priopćenju ističu da je Ruža Tomašić hrabro ušla u borbu s narkomafijom za vrijeme svoga saborskog mandata i tako se javno uhvatila u koštac s borbom protiv droge na hrvatskim ulicama.

Predsjedništvo HSP-a dr. Ante Starčević priopćenjem je stalo u zaštitu dostojanstva, ugleda i časti Ruže Tomašić nakon izvještaja sa suđenja Jakši Cvitanoviću Cviku te izjava u kojima je on sebe prikazao kao „žrtvu“, što je, smatraju, neutemeljeno, lažno te žestoko napada i blati Ružu Tomašić.

U priopćenju ističu da je Ruža Tomašić hrabro ušla u borbu s narkomafijom za vrijeme svoga saborskog mandata i tako se javno uhvatila u koštac s borbom protiv  droge na hrvatskim ulicama, nadajući se da će to biti početak velikog obračuna s ovom pošasti, koja je, nažalost, uzela maha u svim sferama hrvatskog društva, a poglavito među mlađom populacijom.

U tom je trenutku mali broj tadašnjih stranačkih i saborskih kolega stao uz nju, ali unatoč tome, ona nije odustala. Zbog njezine su upornosti neki od glavnih aktera lanca narkotrgovine na ovim prostorima završili iza rešetaka i danas se protiv njih vodi sudski postupak.

Stoga odbacuju sve insinuacije o bilo kakvoj političkoj koristi Ruže Tomašić, koju je ona mogla steći navedenim aktivnostima. Pitaju je li riskiranje osobne sigurnosti i sigurnosti svoje obitelji politička korist?

Može li se politička korist izvući primajući danonoćne telefonske prijetnje uz cjelodnevnu policijsku zaštitu ili gubeći privatnost ili zbog svog javnog djelovanja strepeći  za sigurnost vlastite djece?

Za razliku od bivših stranačkih kolega i zastupnika Hrvatskog sabora, osim Pere Kovačevića i Slavena Letice, koji su gospođi Tomašić uskratili svoju potporu, ovaj put njeni stranački suradnici i cjelokupno članstvo stranke stali su u zaštitu dostojanstva, ugleda i časti svoje kolegice i predsjednice i time dali do znanja da su odlučni poduprijeti je u nastavku njene borbe protiv droge te svih negativnosti koje ta borba nosi - zaključuje se u priopćenju.

Komentara 3

VA
varior
22:07 19.02.2010.

Svako poštovanje i divljenje za Ružu, da smo svi takvi ! O smeću cviku ne treba trošiti rječi

DV
dvorskaluda
13:26 19.02.2010.

Taj Cvik se želi uklopiti u sustav \"funkcioniranja pravne države\" u kojem su svi lopovi, ubojice, korumpirani, narkodileri, svodnici i ostali talog - žrtve. Jadne i nevine žrtve zavisti . Svi su im jalni na njihovim karijerama, nad njihovim glamuroznim životima..... MA MOŠ MISLIT. Da imamo neku pravnu državu, takvi kao taj Cvik i njegove priležnice, pomoćnici, zaštitnici - ležali bi u zatvoru barem po 25 godina bez prava pomilovanja ili otpusta prije proteka roka. A da imamo posliviju koja zaista prati, proganja i uhićuje taj talog - mnogi ne bi preživjeli niti uhićenje.

Avatar punkufer
punkufer
13:29 19.02.2010.

Narkoman, diler i kriminalac se usudi nekoga prozivati! To ljudsko smeće treba u zatvor i na prisilni rad, a ne mu davati prostor u medijima. Gospođa Tomašić je imala hrabrosti uhvatiti se čišćenja prljavštine s naših ulica što policija nijee bila u stanju napraviti. Njoj svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije