Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS:
Povratak na članak

'U potpunosti se ograđujemo od Oreškovićeve najave da Vlada podržava Vesnu Pusić'

"Osoba koja je tijekom rasprave u Hrvatskom saboru 2001. godine izjavila „Hrvatska vlast vodila je agresorski rat u BiH“, ne zaslužuje našu potporu niti za predsjednicu kućnog savjeta"

Komentari 36

TA
tamaris
15:14 14.04.2016.

Nevjerojatno je da je moguć scenarij da sadašnja Vlada daje podršku Pusić.

VL
Avatar navijač
navijač
15:16 14.04.2016.

Kako vidimo Karamarko se nije ogradio.

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
14:55 14.04.2016.

Nema razloga za zabrinutost, među tri najlošije kotiranih je za mjesto tajnice UN-a.

VL
ZO
zoom
15:49 14.04.2016.

dobro kažu da joj ne treba dati podršku niti za predsjednicu kućnog savjeta! to je osoba koju građani HR ne doživljavaju kao svoju!

VL
OB
obivankenobi
16:49 14.04.2016.

Jedini koji jos imaju mu... Ima li jos tko da nije sluga?

VL
FA
Fake
15:04 14.04.2016.

I čuvati ovce bio bi za nju preveliki zadatak.

VL
RA
RafaelB
16:48 14.04.2016.

Njoj se ne smije dati podrska ni u kojem slucaju...a sramiti se mogu svi koji joj je daju...

VL
Avatar arhaika
arhaika
17:10 14.04.2016.

bravo, hsp as!

VL
DE
demokršćanin
19:59 14.04.2016.

Oreškovićeva najava podrške samozvane kandidatice za tajnika UN-a čini se da je samo njegova osobna podrška.Vrijeme njezinog "domoljubnog " djelovanja kao ministarke vanjskih poslova nije poznato Oreškoviću koji je u to vrijeme vodio drugačiji način i života i djelovanja paa mu je jednostavno davati podršku osobi koja za Hrvatsku nije niti marila niti znala zaštićivati interese države u kojoj je bila ministrica jednog važnog resora.Zar ga nitko nije savjetovao i upozorio da mu ovakva izjava smanjuje podršku naroda .Sigurno nije upoznat ni sa poviješću njezine obitelji.Savjet:ispeci pa reci.

VL
CI
cinbenik
06:46 15.04.2016.

Upitna je dosljednost naziva AS,a znamo da je poHercegovaceni NDHa unistavao AS i njegove,isto i poHercegovaceni HDZe,koji je unistavao HOS,a da nikada nije odgovarao.Odakle vam pravo koristiti domoljublje HOSa i AS .Vjerovatno zbog zapovijedi iz crkve,a ona je produkovala HDZe lazno domoljublje.Pusicka jeste to izjavilaali se tako i potvrdilo,znaci da je zena bila u pravu da HDZe zlo steti Hrvatskoj i tako je i bilo.Mnogi se vode kao nestali u Hercegovini iz A sastava i to vise nije nikakva tajna.Problem je sto se pomagalo poHercegovacenju svih Hrvata,na stetu ostalih i tako se i pokazalo.Umjesto da joj HSPe oda priznanje za hrabrost i dalekovidnost,oni kao poslusnici HDAze zla proturjece sebi,a poglavito radi HOSa koji je takodje unistavan od onih koje lazni AS sljedbenici podrzaju steteci tako svim Hrvatima i Hrvatskoj.Niste dostojni HOSa koji je u ovom ratu iznio najveci teret,a HDZe ih nije priznavao i unistavao ih.HOS su cinili svi Hrvati,dosta muslimana ali i Srba kao i skoro svi strani dragovoljci.Svima su umanjena prava i svi su zakinuti za prava i povlastice a neki i za zivote od "prijateljske" vatre.Nemate pravo koristiti svete imena za racun onih koji su ta imena unistavali...

VL
Avatar Getrib
Getrib
17:52 14.04.2016.

Premijer je svjestan koristi u svjetskoj promociji Hrvatske podrškom i eventualnim izborom naše predstavnice bez obzira na politička uvjerenja. Tko je kriv HSP AS da nemaju kandidata po svojem ukusu.

VL
LA
Lavica7
17:29 14.04.2016.

Zar cemo se pocet lagat kao i Srbi? Na zalost, napali smo i znate da bi opet. Na zalost.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
18:26 14.04.2016.

Zavist na Vesnin pedigre koji zadire u 4-toj generaciji intelektualaca i mislilaca...kad neko nije iz Zagreba ,jako je tesko ovim dođošima pojasniti neke stvari.Jedino sto nama normalnima preostaje ja da mi shvatimo tok misli tih brdjana i brdjanka sto trujuuju ustajli red i mir ..ne bi zato bilo lose reci sta je to Brdjanka, kako bismo znali otkud se vuku koreni :presvega je to naziv za čeljade koje živi u nekoj Puštošiji,kad vide auto donose vodu da ga napoje, a kada je najveći baja u selu, inače švercer, kupio prvi crno-bijeli TV, za njih je to bilo čudo neviđeno, pa ga nisu znali ugasiti, nego pokrivali ćebetom. Prsti su joj smeđe boje, jerbo je skoro brala orahe, a pete ispucale k'o norveški fjordovi. No, unatoč svemu tome, ona je i dalje porno ikona za mlađane seljake koji, dok okopaju k'ompir, zaostaju u retku i nadviruju joj se u guščurdu. Svojim jedrim guzovima, otvrdlim od sjedenja na sadilici za kupus i razvijenim bedrima od nošenja vode uz brdo, polupa Brdjane olako, k'o traktor Džon Dir kad u trećoj brzohodnoj uleti u mlad kukuruščić... Izlazi u diskoteke u kojima momci nose crne Dolce & Bregana majice sa šahovnicom na leđima. Obično se udaje veoma rano, oko svoje 17-18. godine, jerbo kod njih postoji mit da ih kasnije neće niko ženiti........neke zalutaju u Velegrad...mogo bi do sutra al necu ....

VL
ZL
Zlatko1947
15:57 14.04.2016.

Ma kakav agresorski rat tamo smo im pomogli da se ne bore protiv Srba! Naši su bili samo u banjama BIh! Kao što se u Jasenovcu po njima održavale kazališne predstave. Sada je njihovo vrijeme. Ndam se za kratko

VL
PR
propalismoFranjoskroz
16:47 14.04.2016.

Mržnja lažnih hspeovaca prema Hrvatskoj je strašna.Ti pritajeni cetnici samo čekaju Seselja da stigne i taj svoj HSP pridruže njemu...

VL
Avatar KiM
KiM
16:50 14.04.2016.

Znaci nema podrsku zato sto je rekla istinu da ste Bosnu napali ?

VL
RI
rikavac
16:52 14.04.2016.

a vi ste jako bitna stranka na Hrvatskoj politickoj sceni da niste usli u koaliciju nebi imali ni glasova predsjednika mjesne zajednice.

VL
DU
Deleted user
15:13 14.04.2016.

A eto mu prilike za jedan prosvjedni skup protiv vlade.............

VL
KS
Ksantipa
16:24 14.04.2016.

Zar naš premijer ne iznosi i ne prezentira mišljenja i stavove svoje vlade? Jučer je rekao kako on podržava doktoricu Vesnu Pusić u kandaidaturi za tajnicu UN-a.Danas nekakvi likovi koji su si umislili kako su nekakva vlast daju u vezizi toga neprimjerene i zločeste izjave o gđi Pusić i njenoj kandidaturi. Time se ponižava i negira premijer države. što je ovo? jesmo li država ili nismo? Ničija osobna mržnja i netrpeljivost prema gđi Pusič ili bilo kome se ne smije i ne može podržavotvoriti u sitno politčke pojedinačne ili grupno interesne svrhe. Sramotimo se u Europi i svijetu zbog osvetnički ostrašćenih pajaca i mrzitelja svih onih koji drugačije misle i drugačiji su. Za Vesnu Pusić zna cijeli svijet, a za ove marginalce ne zna nitko, nigdje. samom njezinom kandidaturom (kao i bilo čijom tko ima potrebne uvjete) je Hrvatska na dobitku.

VL
GR
gruzija
16:27 14.04.2016.

a tko vas ista pita vi ste toliko marginalni smjesni u svojoj bjedi

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.