Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hrvoju Petraču u petak hitno operirali žuč na Sv. Duhu

Hrvoje Petrač služi zatvorsku kaznu zbog otmice sina generala Zagorca u poluotvorenom odjelu zatvora u Vukomercu
07. svibnja 2011. u 20:35 17 komentara 18 prikaza
'unutrasnja....zagreb...29.09.2006. zupnijski sud - slucaj zagorac/ hrvoje petrac snimio: marko lukunic'
Foto: 'lukunic marko'

Hrvoje Petrač, jedan od najpoznatijih stanara hrvatskih zatvora, u petak je u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh hitno operiran nakon još jednog od napada žučnih kamenaca. Dobro se oporavlja, bolničku sobu čuvaju pravosudni policajci, no još se ne zna kad će izići iz bolnice.

Petrač je na Sv. Duh prevezen iz poluotvorenog odjela zatvora u Vukomercu u koji je u ožujku ove godine, nakon što je izdržao pet i pol od ukupno sedam i pol godina dosuđene kazne zatvora zbog otmice sina generala Zagorca i iznude, bio premješten iz zatvora u Bjelovaru.

Lani i početkom ove godine boravio je u Varaždinskim i Daruvarskim toplicama na rehabilitaciji zbog oštećenja kralježnice, a po dolasku u Vukomerec, premda u blaže uvjete izdržavanja kazne, počele su njegove tegobe sa žučnim kamencima. U dva navrata, prije posljednjeg napada i hitne operacije, u Vukomerec mu je zbog jakih bolova dolazila Hitna pomoć.

Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku
  • dr_max:

    Jadnik, a da je kerpucnuo ucinio bi nam veliku uslugu, nebi mu vise morali placati stan i hranu i onda bi se isplatilo o njemu pisati!

  • chemica:

    Otmeš čovjeka pa si u zatvoru \"poluotvorenog\" tipa? U SAD-u ti je nagrada doživotna robija, a ovdje si ko na ljetovanju. Bilo bi još smješnije da smo uspjeli ući u EU. To bi bio dokaz da primaju ama baš svaku šušu.

  • Freeman:

    Zašto više popularizirate toga mafijaškoga kuma ?! Koga on uopće zanima ? Neka se njime bave USKOK i policija. Ne pravite supermena od njega ! Jer djeca izvlače sasvim pogrešne zaključke !