Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi stegovni postupak, ali ovaj put ne zbog telefoniranja
Povratak na članak

Hrvoju Petraču prijeti samica jer se rukovao s Fikretom Abdićem

- Kad god posjećujem klijenta, doživljavam neugodne situacije. Ne znam je li to zato što zastupam Petrača, ali znam da takve situacije nisu uobičajene, kaže odvjetnik Velimir Došen.

Komentari 31

SA
sasoon
22:08 09.02.2010.

Asti koji neljudski uvijeti u zatvorima, bio je sat vremena bez mobitela(!?)...

VL
BT
bili-tartuf
23:28 09.02.2010.

a dali se moze doznati zasto je \"Babo\" u przunu ??..mislim da to síroj javnosti, ni je poznato ??

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
01:16 10.02.2010.

Hrvoju Petraču prijeti samica jer se...... ------------------------------------------------------- ..to je vijest,zvijeza zatvora ide u samicu...boli me k, za to!

VL
WE
western01
06:21 10.02.2010.

...rukujmo se ljudi..nema nam druge ,dragi Bog nas gleda...

VL
OZ
ozujsko
07:06 10.02.2010.

Ovoga gospodina Abdica,treba nagraditi s Nobelovom nagradom,a ne sa zatvorom,ali mesicu je draze pomilovati ubicu magdicku,ili ponekog ratnog zlocinca,koji je djecu ubijo,nego,ovg gospodina Abdica koji je hranijo,nekoliko stotina tisuca muslimana,hrvata ,srba i ostali zitelja bosne i hrvatske.

VL
CI
CistaProvo
08:04 10.02.2010.

E, ovo me zanima možda malo manje od onog što trenutno radi Ante Gotovac. Zaboli me tko se s kim rukuje u buksi, a posebno Petrač. A i nije mi ga nešto posebno žao ako dobije malo vremena za razgovor sam sa sobom. Nekako mi se čini da ima još koji razlog za to. Vezano za njeg treba nešto zaključiti: takvi kao on se nikada (a posebno ne ovim metodama) neće popraviti i nikad neće biti pozitivac. Što onda s njim?

VL
OB
-obrisani-
15:05 10.02.2010.

re#2 za minute\" Vidi se koliko si ogranicen i svi oni koji su me minusima izlupali.Cijeli moj komentar je bio clanak iz Slobodne Dalmacije(Copy-paste) a nikakav moj komentar.Covjeka niti znam niti sam cuo za njega,a sada vidim kako je tebi potrebna pomoc za trazenje podataka.Nadam se da ces se kulturno izvinuti jer ti ubuduce necu pomoci ako ti sta zatreba.Stvarno nedolican komentar pa i da sam ja napisao svoje misljenje o tom covjeku.

VL
PG
praseca gripa
20:25 09.02.2010.

Koga jos zanimaju Hrvoje Petrac i Fikret Abdic?

VL
JA
jarac
20:25 09.02.2010.

Petraču prijeti kazna samice zbog rukovanja sa Abdićem, Kaj Abdić ima prenosni Virus?

VL
PI
prava istina
20:29 09.02.2010.

E to se zove čisto iživljavanje. Navalili na Petraća ko mutavi samo da se osvete zbog toga jer su glave u Lepoglavi pale. Ma kakve to veze ima da se kulturan čovjek pozdravi sa drugim čovjekom=! Ove primitivne face u zatvorima o kulturi nemaju pojma jer im je komunikacija na visini p i š i g a v r i t. Bilo bi pametnije da se malo novinari ispitaju kako ide suđenje korumpiranim djelatnicima u Lepoglavi. To je nekako zamrlo.

VL
CA
Capolo
20:31 09.02.2010.

Ma ljudi ne brinite, sve će to srediti Petračev veliki prijatelj Stipe Mesić. Neće Petraču faliti niti ptičjeg mlijeka, vjeruj te mi.

VL
UK
Ugo Kajvez
20:45 09.02.2010.

Rukova sa Abdićem!!?? .... kao onaj u gospiću sa onom crnkinjom??

VL
Avatar punkufer
punkufer
20:57 09.02.2010.

Zločinac uživa umjesto da služi kaznu. Ove dileme oko kažnjavanja su potpuno besmislene. Za najvećega mafijaša u državi je strogi zatvor i to svi znamo.

VL
MM
Mladen Miletić
21:02 09.02.2010.

Hrvoju Petraču prijeti samica jer se rukovao s Fikretom Abdićem. Tom otmičaru generalovog sina, i ucijenitelju roditelja ; te izdajici hrvatskog generala Zagorca prijeti samica. ? Sramota rekao bi nekadašnji župan saborski stručnjak general i heroj hrvata u Bosni... Nekogaa kazne pošteno a drugoga zna se locirati uhapsiti i deportirati... Kada če se pomilovati i Abdić zaslužni prijatelj i spasilac svoga muslimanskoga naroda ? Kakva je to politika Predsjednika kada pomilovanje djeli Hrvatskim ubojicama i zločincima i pokojem preosuđenome Srbinu a nikako muslimanu....

VL
MM
Mladen Miletić
21:24 09.02.2010.

Nije li se stvorila samo financiska kriza kod nas na Balkanu nego i kriza mozga ? Danas je deprimirajuče biti HRVAT .Mali su shebani opljačakani, u kreditima, pljačkaroši se love međusobno i zatvaraju se oni koji su povjerovali da susu školovaniji da če slobodno i bolje živjeti u slobodnoj Hrvatskoj. Šta se događa svima koji imaju položaje ili novac prijeti zatvor , malima prijeti još veča neimaština , Političari se boje da ne nastradaju u tome lovu na hrvate vještice. Tko je sretan i osječa se siguran u Hrvatskoj ? Tko zaista se stalno može da smije osim Kosorice ? Tko zna šta nam donosi budučnost osim prepunih zatvora nezaposlenosti nastavak krize i nedaća još neki Harači kroz struju vodu plin kako če nas dotuči ? Hrvatska je zemlja straha i neizvjesnosti ili jedine nade u EU - nova YU. Neka netko dokaže suprotno !

VL
MU
Mućanin
21:44 09.02.2010.

@Ugo Kajvez Baš sam si i ja to mislio kad sam pročitao naslov. Tip se Josip Mraović zove ako se ne varam. Rukovanje a la Mraović!!!

VL
OB
-obrisani-
23:21 09.02.2010.

Malo van teme: Zna li netko da li se, kada se spominje Branku Peranu kao ravnatelj, radi o onom polupismenom prometnom policajcu sa Visa? Ako da, to mora da je jos jedan veeeeliki uspjeh ministra Simonovica, ali ovaj put ne u organizaciji nego u kadrovima ! bljak

VL
OB
-obrisani-
23:34 09.02.2010.

RE;Minute Evo ako te interesira: Branko Peran iz Šibenika, novi načelnik PU zagrebačke, jedan je od rijetkih profesionalaca koji je tijekom karijere radio na svim razinama policijskog posla. Počeo je kao obični pozornik, plavac zadužen za određenu ulicu ili kvart.t. Polako je napredovao preko vođenja ophodnje, smjene, do mjesta zamjenika načelnika, a onda do fotelje šefa, prvo policijske postaje na Visu, nakon čega 2004. godine preuzima funkciju načelnika Policijske uprave šibensko–kninske. U toj upravi najduže je vremena proveo na mjestu šefa prometne policije, a na rukovodećim poslovima u policiji proveo je ukupno 18 godina staža

VL
OB
-obrisani-
23:49 09.02.2010.

Hvala Petre Petrovicu koliko ga hvalis valjda mu ne bi ni rodjena mater bolje napisala. Predlazem da skupa s tim polupismenim policajcem, jer nisam mogao vjerovati da se radi o njemu, napisete novu verziju \"Gorskog vijenca\". I taj je nacelnik zagrebacke policije ? Prvo taj ce ako negdje ide sam zalutati u Zagrebu, a drugo onda je bolje zagrebacku policiju ukinuti dok se ne nadje netko tko nesto, osim malo o prometu, zna o policijskom poslu!

VL
OB
-obrisani-
00:11 10.02.2010.

09.02.2010. bili-tartuf ! Osuđen je za ratni zločin počinjen između 1993. i 1995. godine na području tadasnje tzv. autonomne pokrajine Zapadne Bosne, a kaznu sluzi u Hrvatskoj.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.