Naslovnica Vijesti Crna kronika

Hrvoje Đakić, osumnjičen zbog pokušaja ubojstva, pušten iz pritvora

Đakić je pušten iz pritvora osam dana od uhićenja jer su ispitani svi svjedoci događaja. Automobilom je pokušao ubiti Predraga Vukčevića jer se umiješao u svađu.
27. siječnja 2010. u 15:44 4 komentara 16 prikaza
privođenje
Foto: Filip Brala/PIXSELL

ZADAR - Hrvoje Đakić (23) iz Pitomače, sin Josipa Đakića, saborskog zastupnika HDZ-a i šefa Hvidre, pušten je iz zadarskog pritvora.

Naime, Hrvoje Đakić uhićen je 11. siječnja i to zbog pokušaja ubojstva Zadranina Predraga Vukčevića (31) u Preku na otoku Ugljanu.

Kako doznajemo u Županijskome državnom odvjetništvu u Zadru, Đakić je poslije osam dana pušten da se brani sa slobode jer su ispitani svi svjedoci događaja.

Podsjetimo, Hrvoje Đakić se rano ujutro 10. siječnja fizički i verbalno sukobio sa 22-godišnjim i 18-godišnjim mještanima Ugljana ispred diskoteke Ritam u Preku. Tu je svađu pokušao prekinuti Vukčević kojega je Hrvoje Đakić potom pratio automobilom do trajektnog pristaništa u Preku. Đakić je stigao prije i svoj automobil parkirao uz kiosk na trajektnom pristaništu, a kada je Vukčević izišao iz svog automobila, ovaj je naglo stisnuo gas i udario ga automobilom.

Vukčević je tada pao na poklopac motora renault kangooa, udario glavom u asfalt te se onesvijestio. Prijatelj ozlijeđenog Vukčevića zgrabio je kamen i njime razbio staklo na vratima Đakićeva auta. Đakić je potom pobjegao, no ubrzo ga je uhitila policija.

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

  • pemac101:

    tatin sin on može

  • udrimuski:

    pa nisam ni mislio da ce samo zbog pokusaja ubojstva zavrsiti u pritvoru...

  • -obrisani-:

    Dajte gospodo sagradite jedan zatvor kapaciteta od 1000 mijesta i ugledajte se na amerikance,ćovjek je autom pokušao ubit drugog ćovjeka pa samo za namjeru je trebao ostati u zatvoru do suđenja!