Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin šefa Hvidre pušten da se brani sa slobode
Povratak na članak

Hrvoje Đakić, osumnjičen zbog pokušaja ubojstva, pušten iz pritvora

Đakić je pušten iz pritvora osam dana od uhićenja jer su ispitani svi svjedoci događaja. Automobilom je pokušao ubiti Predraga Vukčevića jer se umiješao u svađu.

Komentari 4

PE
pemac101
22:58 27.01.2010.

tatin sin on može

VL
UD
udrimuski
09:02 28.01.2010.

pa nisam ni mislio da ce samo zbog pokusaja ubojstva zavrsiti u pritvoru...

VL
OB
-obrisani-
16:06 27.01.2010.

Dajte gospodo sagradite jedan zatvor kapaciteta od 1000 mijesta i ugledajte se na amerikance,ćovjek je autom pokušao ubit drugog ćovjeka pa samo za namjeru je trebao ostati u zatvoru do suđenja!

VL
JO
johnyloggan
16:32 27.01.2010.

Kažem ja da nama ne trebaju zatvori, policija i sudstvo. Zatvoriti zatvore, ljude pustit doma, raspustiti policiju i mir. Neće nam biti bolje, ali neće nam biti ni gore. Hrvoje je pošten mladić kao i njegov otac i ne bibi on ni mrava zgazio. Ali nemoj mu se suprotstavljat. Netko ga je izazvao i taj Vukčević je kriv. To je svakome jasno. Zna se da je jasno. Zna se tko je tko i koga se ne smije dirati, a onaj tko to ne poštuje, neka plati. Na mjestu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.