Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saborski Odbor za pravosuđe

Hrvoj Šipek: Društvo mora razmisliti zašto se nitko nije javio na natječaj za ravnatelja Uskoka

Zagreb: Zlata Hrvoj Šipek pred saborskim Odborom za pravosuđe
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.09.2023.
u 09:34

Uoči sjednice Odbora na novinarski upit zašto se nitko nije prijavio na natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu Uskoka, glavna državna odvjetnica je uzvratila da, prema onome što se može vidjeti iz medija, pretpostavlja zašto se to dogodilo

Nakon oporbene inicijative glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek danas će opet biti tema rasprave u sabornici. Točnije, raspravljat će se o njenom i radu DORH-a u prošloj godini te o činjenici da se na natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu Uskoka nije javio - nitko.

No ta je rasprava na današnjem dnevnom redu Sabora posljednja, što znači da će se o radu DORH-a govoriti u kasnoposlijepodnevnim ili tek večernjim satima.

Ipak, Zlata Hrvoj Šipek već je jutros stigla u Sabor jer se na iste teme sastao i saborski Odbor za pravosuđe. Uoči sjednice Odbora na novinarski upit zašto se nitko nije prijavio na natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu Uskoka, glavna državna odvjetnica je uzvratila da, prema onome što se može vidjeti iz medija, pretpostavlja zašto se to dogodilo.

POVEZANI ČLANCI:

A je li to veliki problem i loš znak, uslijedilo je još jedno novinarsko pitanje. 

- Mislim da o tom znaku moraju razmisliti svi u hrvatskom društvu - kratko je odgovorila Zlata Hrvoj Šipek.

GALERIJA Zlata Hrvoj Šipek pred saborskim Odborom za pravosuđe

Zagreb: Zlata Hrvoj Šipek pred saborskim Odborom za pravosuđe
1/15
Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
09:52 27.09.2023.

Uopće ne čudi što se nitko nije javio, tko bi se za te novce toliko izložio novinarima i političarima?

DU
Deleted user
09:43 27.09.2023.

G.Šipek niste u pravu...ne drustvo...nego vrh politike koji odlucuje izravno ili preko prvopodređenih duznosnika se mora zamisliti sto se nitko nije javio na taj natjecaj...jer to se tice samo oko 5% drustva...kaj ne ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije