Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
174 članova

Hrvatski vatrogasci osvojili brojne medalje u Francuskoj

Pripadnici Hrvatske vatrogasne zajednice na natjecanju u Francuskoj (1)
Foto: Vatrogasni vjesnik
1/4
23.07.2013.
u 10:59

Članovi Hrvatske vatrogasne zajednice u nekoliko kategorija su osvojili devet zlatnih, tri srebrne i jednu brončanu medalju.

Hrvatska vatrogasna zajednica sudjelovala je na XV. međunarodnom natjecanju vatrogasaca i XIX. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži, popularno zvanoj "Vatrogasna olimpijada", u francuskom gradu Mulhouseu.

Hrvatsku vatrogasnu zajednicu na ovoj je tradicionalnoj vatrogasnoj manifestaciji, koja se održava svake četvrte godine u srpnju, predstavljalo izaslanstvo koje su činila 174 člana, a ukupno je na natjecanju sudjelovalo 2560 natjecatelja i 505 pripadnika pratećeg osoblja vatrogasnih sudaca, članova voditeljstava reprezentacija i voditelja vatrogasne mladeži iz 25 zemalja. Domaćin natjecanja uz grad Mulhouse bila je Vatrogasna zajednica pokrajine Elzas.

Članovi Hrvatske vatrogasne zajednice u nekoliko kategorija su osvojili devet zlatnih, tri srebrne i jednu brončanu medalju.

Popis sudionika koji su predstavljali Hrvatsku vatrogasnu zajednicu na XV. međunarodnom natjecanju vatrogasaca i XIX. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži CTIF-a u Mulhousu, Francuska, 14. - 21. 7. 2013.:

Dopredsjednik CTIF-a i predsjednik HVZ-a: Ante Sanader

Voditeljstvo reprezentacije: Željko Popović (voditelj reprezentacije), Mijo Brlečić (član međunarodnog voditeljstva natjecanja i trener za odrasle), Nikola Sočev (trener za mladež), Mario Starčević (prevoditelj), Nikolina Sočev (prevoditeljica za mladež), Željko Jerečić (press)

Vatrogasni suci na tradicionalnom vatrogasnom natjecanju:

Ivan Barić, Zdravko Filipaj, Željko Vrbiček, Miroslav Kelebuh, Željko Besedić, Nedeljko Vukalović, Stjepan Kovaček, Stjepan Skuliber, Stjepan Jurman, Vlado Brlečić

Vatrogasni suci na natjecanju vatrogasne mladeži:

Zlatko Orsag, Ivan Brlečić, Ivan Kovač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije