Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija

Hrvatski svjetski kongres: S ponosom odbacujemo presudu

Haag
01.12.2017.
u 18:39

Dok su horde mudžahedina harale Bosnom i Hercegovinom, a međunarodna zajednica glumila da ništa ne vidi, danas u istoj toj BiH imamo kalifat iz kojeg ISIL-ovi ratnici operiraju po cijelom svijetu, a Hrvati su obespravljeni te ih se progoni i osuđuje

Političku presudu, Prljiću i ostalim, kako joj suci u Haagu dadoše ime, Hrvatski svjetski kongres s ponosom odbacuje, priopćili su iz Hrvatskog svjetskog kongresa.

Gdje su presude donesene na temelju nepravde, bez jasnih činjenica i u korist isključivo određenih političkih ciljeva, takav tribunal ne priznajemo, naprotiv osuđujemo, poručuju u objavi.

- Dok su horde mudžahedina harale Bosnom i Hercegovinom, a međunarodna zajednica glumila da ništa ne vidi, danas u istoj toj BiH imamo kalifat iz kojeg ISIL-ovi ratnici operiraju po cijelom svijetu, a Hrvati su obespravljeni te ih se progoni i osuđuje, potpisuje priopćenje Vinko Sabljo, predsjednik Hrvatskog svjetskog kongresa.

Pogledajte presudu 'šestorici':

Haag
1/16

Komentara 24

Avatar MENSA
MENSA
22:51 01.12.2017.

Jbt...ni manje ni više nego ...."Kongres"! I to ne bilo kakav već naš...hrvatski i još k tome i ....planetarni !Ti Bokca, pa to fakat niko drugi na svijetu nema. Čak ni Serbi! Samo me zanima žive li i ti parazitiraziti od našeg državnog proračuna na grbači svih Hrvata?!

Avatar dobry
dobry
22:41 01.12.2017.

Čuj, s ponosom!? Strpajte si taj svoj ponos u...Posao se radi na vrijeme. Počeli kukumavčiti ko "komšije" nam. Glačate imidž anemičnom mlakonji.

CH
chanchir
19:40 01.12.2017.

hrvatski europski kongres se ne slaze s hrvatskim svjetskim kongresom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije