Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NAŠE JUNAKE

VIDEO Diljem Hrvatske se orio pljesak: Građani rekli glasno 'Hvala'

Foto: Snimila čitateljica
1/5
23.03.2020.
u 20:14

Pomoć koju su velikodušno pružili i nastavljaju pružati medicinsko osoblje, vatrogasci, policija, hrvatska vojska i Bad Blue Boysi nije ostala nezabilježena.

Pandemija koronavirusa i potres u Zagrebu pokazala su nevjerojatnu brzinu i spremnost hitnih službi i vojske, kao i stotine volontera kao što su BBB koji su u trenutku kad je bilo najteže hrabro učinili ono što je bilo najpotrebnije - bili uz svoje sugrađane. To nije moglo ostati nezabilježeno. Večeras su brojni građani izašli na svoje prozore i balkone i zapljeskali kako bi zahvalili svojim junacima. 

VIDEO: Pljesak diljem Zagreba

VIDEO: Stanovnici Zapruđa zapljeskali zaslužnim službama

VIDEO: Građani Velike Gorice glasno zapljeskali

VIDEO:Stanovnici Sopota zapljeskali 

 

VIDEO: Stanovnici Trešnjevke zahvalili svojim junacima

VIDEO: Mamutica

 

Podsjećamo, na društvenim mrežama pojavili su se pozivi građanima da danas u 20:00 izađu na prozore i nagrade ih pljeskom. 

- Hrvatska, zahvalimo se! Danas u 20:00 izađite na prozore i nagradite pljeskom sve one koji su pomagali, sve one koji se brinu u našim životima, sve one koje ćemo jednog dana TREBATI - stoji u pozivu koji se masovno dijeli na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar rubinet
rubinet
18:58 23.03.2020.

To pljeskanje po prozorima...uvezeno pozerstvo,namješteno oduševljenje ili prisiljena afektacija....

ZA
zagrebgorica
18:07 23.03.2020.

Sve pet ali umrlo je dijete. Vi bi pljeskali

SA
samoborka
17:41 23.03.2020.

Dosadni ste s tim pljeskanjem! Zabava za šuplje mase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije