Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem
Povratak na članak

Hrvatska u poziciji 'neželjenog djeteta' EU

Znalci političkih prilika znaju i da je pri pristupanju Hrvatske u EU bilo otpora utjecajnih država EU, kakve nije imala Slovenija.

Komentari 51

DU
Deleted user
20:32 13.07.2017.

"Država s previše nacionalizma"???!! Hahahaha hahaha.....pa kaj vi pišete....o moj Bože....treba napisati kaj o AFD u Njemačkoj, Odinova vojska po nordijskim zemljama, Le pen u Francuskoj, Italija i Liga Nord, o Poljacima i Mađarima ne trebamo....e sad mi pokažite 100-ti dio toga u Hrvatskoj i ja presretan. Hvala.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:34 13.07.2017.

u EU si dobar sam ako im dadnes da ti TURAJU u GUZICU svoju karu ako ne onda nisi dobar...kupuj njihovo i dobar si proizvodi svoje los si..ahahahaha

VL
Avatar alien79
alien79
21:11 13.07.2017.

Uostalom smatram da fakultet filozofije treba razoriti

VL
JO
josip
20:24 13.07.2017.

bas zato treba goniti inat, jer neemogu nam nista. Neka se pojedu

VL
Avatar debela koli
debela koli
22:59 13.07.2017.

Dodju oprat noge u moru i to je to

VL
DU
Deleted user
21:53 13.07.2017.

To je samo zbog siromaštva. Država koja nema novca i samo moli da joj se što da, nema prijatelja. Kad jedna država dopusti da pravni sustav nema zadnju riječ nego kumstvo, ona nema napredka. kad jedna država samo vidi probleme a ne rješava ih onda je ta država na rubu. navedimo primjer, hrvatska vlada je izašla iz arbitražnih pregovora ali se uopće nije brinula da su prekine s radom. Jednostavno punili su novine koještarijama i zadovoljavali male umove. Kad ono presuda je pala. Sad liže Plenković po Berlinu hodnike ali sretan je da ga uopće pozovu. To je život dužnika i ovisnika. "Svi su Sanader"

VL
Avatar Azriel
Azriel
21:26 13.07.2017.

Ništa čudno. Treba poznavati povijest. Nikad nam protestanti neće zaboraviti neke bitke koje su gubili zbog Hrvata. Uostalom, ostavili si nas same da se Tučemo protiv Turaka. Posprdno su nas zvali ostaci ostataka. A mi si tepali predziće kršćanstva. Mlečani nas nikad nisu pokorili, kao ni Mađari. Istina ne vole nas, al koga briga. A Merkel? Proći će njeno vrijeme, A Hrvatska će opstati

VL
MA
malala
21:23 13.07.2017.

Boli me kiki sta oni o nama misle. Nek razmisljaju sta mi o njima mislimo. To mi je puno bitnije.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
01:55 14.07.2017.

Hrvati ko Hrvati, pretvaraju se da su Europa i potpišu sve što treba, ali čim uđu u klub maske padnu i postanu veći balkanci od bilo kog na Balkanu. Ne sjećam se što je to korisno i konstruktivno Hrvatska donijela u EU, jedini put kad se spominje Hrvatska je kad radi neke probleme susjedima, cmizdri, kmeči i priča o nepravdama i zgraža se što ju nitko ne uzima ozbiljno. Zemlja koja još 30 godina planira uzimati više nego što u proračun EU uplaćuje, čiji stanovnici hrpimice bježe u tu groznu EU, zemlja koja ne poštuje niti sporazume sa EU niti vlastite zakone, zemlja koja bi malo bila američki trojanski konj, pa malo ruski trojanski konj, pa malo američko-ruski trojanski konj, da bi na kraju samo bila konj. Zemlja u kojoj se raspravlja je li ustaški pozdrav zapravo operna arija, u kojoj žena potpredsjednika vlade osniva paravanske firme za ruski kapital dok joj muža plaća mađarska kompanija, u kojoj predsjednica trabunja o orjuni i hvali se izbjegavanjem plaćanja poreza toj državi koju toliko voli, država kojom se upravlja iz šatora punog psihijatrijskih slučajeva. Europljani nisu glupi, sve to vide, sve to znaju. Kad zavrnu pipu odmah će početi priče o bijelosvjetskim zavjerama, specijalnom ratu, velikoj Srbiji i Stepincu. Jer Hrvati, naime, nisu u stanju pričati o bilo čemu drugom.

VL
OT
otar
05:37 14.07.2017.

Ako na tre nutak zaboravimo na nase politicare koji to nisu uopce nego su samo interesne skupine koje boli briga za narod ...uopce se netrebamo brinut sto bilo tko misli o nama jer ti i takvi zapadnjaci su nas u povijesti nebrojeno puta ostavili na cijedilu dok smo mi bili i njihove bitke oni su porobljavali cijele kontinente i potkradali cijeli svijet ukljucujuc i nas ma netreba patit od tog da se nekom svidis ko je u srzi los kakav fasizam i nacionalizam toga ovdje nema ja sam prognanik bio pa nikog ne mrzim niti zelim to.Mi Hrvati samo moramo biti svoji i ne steahovat od nicega i urazumit ove nase politicare da rade u interesu naroda..

VL
DU
Deleted user
07:36 14.07.2017.

Da mi više volimo sebe, a druge manje, oni bi nas bi više poštovali i voljeli. To ti je kao s djevojkom: što više cmizdriš za njom, više te prezire.

VL
NA
Napalm
00:56 14.07.2017.

Da je Lepi Zoka osvojio još jedan mandat nebi nas tak jebali.Ovaj anemični,a i onaj Karaguz prije njega su malo previše popustljivi, kako prema Srbima, Slovencima, tako i prema Europi.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:41 13.07.2017.

mislim da su vodece zemlje EU-je ljubomorne na Hrvatsku sam se pita kak jos nisu poslali ISIL da nas napada..ahahaha

VL
Avatar pora
pora
08:56 18.07.2017.

hrvatska merkelici smeta jer je hr "tvrd orah" ima visoku nacionalnu svijest samobrane pa joj tako smeta sto joj se suprotstavlja u stvaranju osmanske drzave u bosni. prijeci joj put do otvorenog mora .. jos samo da pocnemo proizvoditi za sebe tek bi bili omrazeni i nepozeljni..ovako dok uvozimo jos donekle. no katastrofa ne samo za nas nego i za cijelu eu bi bila da merkel osvoji jos jedan mandat !!

VL
Avatar pora
pora
08:56 18.07.2017.

hrvatska merkelici smeta jer je hr "tvrd orah" ima visoku nacionalnu svijest samobrane pa joj tako smeta sto joj se suprotstavlja u stvaranju osmanske drzave u bosni. prijeci joj put do otvorenog mora .. jos samo da pocnemo proizvoditi za sebe tek bi bili omrazeni i nepozeljni..ovako dok uvozimo jos donekle. no katastrofa ne samo za nas nego i za cijelu eu bi bila da merkel osvoji jos jedan mandat !!

VL
VA
vadis
00:34 14.07.2017.

Sto "krasi" drzavu Hrvatsku. Najprije nacionalizam koji se cak moze nazvati sovinizmom, korupcija, nepotizam, nemoral uopce, nevjerodostojnost, bahatost itd. Mi ne mozemo okrenuti stranicu u pogledu Domovinskog rata, a pobijedili smo. Optereceni smo sa Srbima, a trebali bi se miriti. Nisu Srbi samo nama krivi, i mi smo njima krivi. Velicanje ustastva, a to je najcrniji dio hrvatske povijesti. Ovo sve na Zapadu znaju, sto mislite da su ljudi ludi? Katolicka crkva u Hrvata nije vjerodostojna, zapravo lose se ponasaju i lose rade.

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:14 14.07.2017.

Pa ko bi vas volio iz svega ste napravili sprdačinu Vukovar dvije kolone , Sinj ustaške povorke i pjesme, Beiburg ušli ste u tuđu zemlju (odnosno htjeli ste dok vas nisu izbacili) sa vojno opremljenim vojnicima s puškama na ramenu.. plastičnim ali koja ozbiljna država šalje vojsku u drugu državu s puškama na ramenu pa makar i plastičnim kakva je to diplomacija kakvi su to političari kad vam Perkovića ne primaju u zemlje EU da im reve Jasenovac i Gradiška Stara onda se u čudu čudite kad raja na stadionu urla ubij Srbina ZDS a predsjednica nije ništa čula mogli smo zatvoriti granice žicom kak je naša kraljica željela protjerati sve strane diplomate iz zemlje i orgijat s crnokošuljašima, Glavaševim dimnjačarima mogo nam Perković revat od jutra do sutra

VL
B2
bokida 2
17:32 23.07.2017.

Pokazati zube jer drugog neće biti sa tim europskim kicošima.

VL
DU
Deleted user
20:44 13.07.2017.

ako se sami ne budemo cijenili i drzali do sebe onda nece ni drugi mi ni svoje vlastito ime hrvat ne smijemo koristiti u vlastitoj drzavi npr.gradjanj nase drzave a ljepse milijun puta je ljepse reci hrvati mi smo stvoriliti mi smo stvorili drzavu ali na zalost nismo stvorili naciju hrvata

VL
DU
Deleted user
20:51 13.07.2017.

Mi Hrvati mislimo da ta Europa, da je to kao u Jugi gdje su Tito i Kardelj, a za njima i ostali piškili u našu tikvu...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.