Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDAŠNE NAGRADE

Hrvatska tvrtka radnicima daje božićnicu od čak 1000 eura: 'Za odmor ih šaljemo u Las Vegas ili na Floridu'

Beli Manastir:  EcoCortec u vlasništvu Borisa Mikšića
Dubravka Petric/PIXSELL
21.12.2023.
u 11:44

"Svake godine dodjeljujemo nagrade za zaposlenike godine i tzv. Chairman Awards za djelatnike koji su se najviše iskazali u protekloj godini. Pobjednici provode tjedan dana u najboljem svjetskom hotelskom lancu te sami biraju lokaciju pa tako naši pobjednici odmaraju u Las Vegasu, Orlandu na Floridi, Toskani ili Škotskoj", kazuje vlasnik firme Boris Mikšić.

Tvrtka EcoCortec, koja proizvodi patentirane vrećice i folije za zaštitu od korozije, u vlasništvu Borisa Mikšića pohvalila se isplatom božićnice u iznosu od tisuću eura. EcoCortec je, inače, glavni opskrbljivač antikorozivne zaštite za najveće svjetske automobilske proizvođače: Mercedes, Volvo, Ford, Toyotu te druge velike sustave kao što su Bosch, IBM, General Electric, Caterpillar, Rolls Royce grupa, ExxonMobil, Airbus i druge.

- Ovo predbožićno vrijeme zahvalnosti i darivanja u našoj tvrtki uvijek iskoristimo za retrospekciju na proteklu godine i uživanje u plodovima svoga rada. Tada posvećujemo još i veću pažnju našim zaposlenicima koji čine srž EcoCorteca i bez kojih se ova uspješna priča ne bi ostvarila. Zadovoljstvo mi je i ove godine razveseliti ljude s Božićnicom u iznosu od 1000 eura - kaže vlasnik EcoCortec-a i CEO Cortec korporacije, Boris Mikšić. - Imamo jedne od najvećih božićnica u Hrvatskoj, što svjedoči ne samo o uspješnom poslovanju tvrtke već i o kvaliteti naših vrijednih zaposlenika - dodaje.

Dodatno, Mikšić je istaknuo kako se tvrtka trudi poticati radnike tijekom cijele godine, ne samo financijski već i kroz edukacije, razvoj i razmjenu iskustava. - Već godinama organiziramo razmjenu zaposlenika između mojih tvrtki u Hrvatskoj i SAD-u. Ljudi koji su zainteresirani za takvu vrstu edukacije imaju priliku vidjeti kako se radi u drugačijoj  sredini, steći nova znanja i multikulturna poznanstva. Svake godine dodjeljujemo nagrade za zaposlenike godine i tzv. Chairman Awards za djelatnike koji su se najviše iskazali u protekloj godini. Pobjednici provode tjedan dana u najboljem svjetskom hotelskom lancu te sami biraju lokaciju pa tako naši pobjednici odmaraju u Las Vegasu, Orlandu na Floridi, Toskani ili Škotskoj - dodao je Mikšić.

Boris Mikšić također je najavio planove za nove investicije u Hrvatskoj - Planiram uskoro nove investicije u Hrvatskoj, ne samo jer je to moja domovina nego jer je smatram odličnom točkom za ulaganja u tehnologije obnovljivih izvora. Volio bih vidjeti one koju su me nazivali prevarantom koja su njihova postignuća u posljednjih 20 godina i koliko su doprinijeli hrvatskom gospodarstvu osim što odlično žive na račun poreznih obveznika - zaključio je.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pravoslavna crkva u Bjelovaru išarana ustaškim i nacističkim simbolima

Komentara 2

KI
kingtom
12:00 21.12.2023.

Bravo Borise!

VE
Vecl45
12:17 21.12.2023.

Hm, a zašto nisu spomenute plaće u toj firmi - prosječna plaća u 2022. je bila 831 eura za 55 zaposlenih. Znači, obični radnici mu rade 12 mjeseci za minimalac i sad su dobili 1.000 eura. Ma bravo Borise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije