Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od terorizma

Hrvatska prvi put u Europolovu izvješću o terorizmu: Postoje li kod nas paramilitarne naoružane skupine i pojedinci

19.09.2022.
u 12:02

U godišnjim izvješćima Europol kategorizira terorizam kao džihadistički, desni, lijevi, etnički i separatistički, no Francišković, odnosno Hrvatska, nije u ni jednoj od tih kategorija. On je pod kategorijom "ostali" zbog onoga što je radio i govorio na antivladinim prosvjedima povezanima uz pandemiju COVID-19 pa je stoga optužen.

Komentara 9

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
13:07 19.09.2022.

Postoje SDS(S) i SPC

ND
Necijepljeni degenerik
13:05 19.09.2022.

Što je za hadezeovca terorist, to je za običnog čovjeka hadezeovac. Plenković možda može puniti gaće od pojedinaca kojima se smučio, običan čovjek se treba puuuno više bojati kad sjedne u hadezeovski vlak ili završi u hadezeovskoj bolnici, jer tu obične ljude čeka prava opasnost.

RE
Reboot
13:22 19.09.2022.

Plenkovic siri propagandu o teroristima i stime plasi narod on i neki HDZovci su hrvatski teroristi koji pomalo unistavaju hrvatsku i hrvatski narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?