Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U BRUXELLESU

Hrvatska postaje ključni igrač u dramatičnim pregovorima za sankcije Rusima! Orban ima opasan plan zbog Rijeke

09.05.2022.
u 22:52

Mađarski premijer Viktor Orban smatra da države članice Europske unije koje nemaju more trebaju u ovim pregovorima o embargu imati poseban status. Tu daje i jednu povijesno kontroverznu opasku: "Mi bismo ga imali (more, op.a.) da nam nije oduzeto, ali sada ga nemamo", rekao je.

Komentara 48

Avatar Cantor
Cantor
23:48 09.05.2022.

Čemu pregovori? Hrvatska ima nacionalizirati Riječku rafineriju iz strateških razloga i tražiti od Europe novac za kompletnu renovaciju. A EU neka se nateže sa Mađarima i prisili ih na uzimanje nafte preko Hrvatske. Tako se danas razgovara.

SV
Sveznadar
00:27 10.05.2022.

Kakvi smo, ne bi me čudilo da ostanemo bez svega, jer se postavlja logično pitanje, kako kroz Rijeku i JANAF,a niko iz Hrvatske ne prisustvuje dogovoru. Jeli se mi ča pitamo?

MA
MaliMirko
01:26 10.05.2022.

Mađari su rekli da im je ruska nafta jeftinija 30 USD po barelu i tu onda nastupa zakon velikih brojeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?