Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti

Hrvatska poljoprivreda je na Titanicu

Nadamo da će hrvatski seljak koji je do sada svašta preživio opstati te da će mu se otvoriti mogućnosti da razvija svoje gospodarstvo – istaknuo je Branko Hrg na izbornoj skupštini u Požegi.
14. siječnja 2014. u 20:38 2 komentara 415 prikaza
branko hrg
Foto: Boris Ščitar

-Ako je HSS pretrpio brodolom kao stranka onda je hrvatska poljoprivreda ovog trenutka na Titanicu, ona je dovedena na dno i upitno je tko se više uopće bavi tom djelatnošću. Pokušavamo im pomoći kroz neka konkretna rješenja i nadamo da će hrvatski seljak koji je do sada svašta preživio opstati te da će mu se otvoriti mogućnosti da razvija svoje gospodarstvo  – istaknuo je Branko Hrg, predsjednik HSS-a na izbornoj skupštini županijske organizacije stranke u Požegi.
O tome kako se aktualna vlast odnosi prema poljoprivredi govori podatak, dodao je Hrg, da kada je htio u Saboru organizirati okrugli stol na temu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, dogodio se presedan jer mu je rečeno da nema slobodnih dvorana iako se tada nije održavalo zasjedanje Sabora.

Željko Jakopović, dosadašnji predsjednik županijske organizacije koji je ponovno izabran za tu dužnost kazao je da se HSS ne nalazi u nekoj zavidnoj poziciji, ali to je stranka koja ima svoje vrijednosti i tradiciju koja je duža od jednog stoljeća.

-Ako su te vrijednosti mogle opstati jedno stoljeće onda su definitivno ispravne. HSS na ovoj županiji ima ljudi i potencijala. Mi ne vodimo svađalačku politiku nego nastojimo maksimalno raditi u interesu naših građana bez galame   - istaknuo je Jakopović.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Olival
PRIČA O USPJEHU
Od obiteljskog biznisa do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji prirodne kozmetike
  • ANM:

    Filozofiraš! Rijueši izborne liste , ...

  • Avatar Jura z bregov
    Jura z bregov:

    Hm, hm, j...eš poljoprivredu koja cijela može stati na Titanic.