Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reforma budućnosti Hrvatske

"Hrvatska može bolje" dijelila zastupnicima Svjedodžbe o završnom ispitu s ocjenom 'nedovoljan'

Foto: Twitter/Građanski odgoj
1/5
10.06.2016.
u 10:45

U svjedodžbu, kažu aktivisti, nisu unijeli broj neopravdanih izostanaka jer bi ih bilo previše

Skupina aktivista Inicijative Hrvatska može bolje u petak ujutro na Markovom trgu dočekivala je saborske zastupnike i dijelila im "Svjedodžbe o završnom ispitu" - ocjena na završnom ispitu je "nedovoljan (1)", zalaganje "sramotno (0)", dok u rubrici vladanje stoji "nepopravljivo".

U svjedodžbu, kažu aktivisti, nisu unijeli broj neopravdanih izostanaka jer bi ih bilo previše.

"Mi građani i građanke RH svjedočimo nemaru, neodgovornosti, neradu i bahatosti ove parlamentarne većine, Vlade i ministra Predraga Šustara koji su u političkoj godini 2015./2016. iskazali krajnji prezir prema Cjelovitoj kurikularnoj reformi, obrazovanju i budućnosti Hrvatske.

S obzirom na već dodijeljeni ukor na prosvjedima 'Hrvatska može bolje', koji nije doveo do poboljšanja vladanja, izriče se krajnja pedagoška mjera - isključenje!", stoji u 'Svjedodžbi'.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Foto: Željko Lukunić // Pixsell

>> Inicijativa Hrvatska može bolje: Šustar mora odstupiti

Komentara 12

DU
Deleted user
10:51 10.06.2016.

aktivisti ne rade za vrijeme radnog vremena na tržištu ? od čega žive ovakvi likovi ?

Avatar Britko
Britko
11:03 10.06.2016.

Todoric trazi radnike, nitko nece raditi, zasto i bi! Uclani se u civilnu udrugu, sisaj drzavni novac, kada ti vlast ne odgovara printaj sranja i dizi transparente.... Mrs raditi stoko uljebicka, nemani boljsevitska!!!

CR
CROLINDA
10:56 10.06.2016.

"dragi" naši drugovi hrvatski se kaže uputnik a ne kurikul a obrazovni sadržaj kreirali ljudi antihrvatskog i antikršćanskog morala i ukusa ili u njamanju ruku manjinskog ateističkojugokomunističkog svjetonazora koji namjerno u školskom sadržaju zanemaruju hrvatski identitet i djeci serviraju jugofilnunu interpretaciju Domovinskog rata i stvaranja hrvatske države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije