Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEH I ADRENALIN

Leteći vaterpolo, ribarske kašete, utrke magaraca: Hrvatska i Crna Gora u finalu urnebesnog City Gamesa

Prvo međunarodno polufinale City Games u Biogradu na Moru
Foto: Jan Mastrović
1/14
26.08.2017.
u 13:30

Četiri su ekipe u Biogradu na moru odmjerile snage kako bi prošle u finale: Hrvatska, Crna Gora, BiH i Italija

Biograd na Moru, prelijepi dalmatinski turistički grad, domaćin je međunarodnog finala City Games natjecanja već niz godina i to s razlogom, što je bilo vidljivo u organizaciji na najvišem nivou već u prvom ovogodišnjem međunarodnom polufinalu održanom sinoć. Pred punim tribinama bazena Ilirija, četiri su ekipe odmjerile snage kako bi prošle u finale: Hrvatska, Crna Gora, BiH i Italija.

Dva mjesta za finale očekivano su popunili favoriti, aktualni međunarodni prvaci iz Crne Gore, koju predstavlja ekipa iz Herceg Novog, te Hrvatska, čije boje brani iskusna ekipa iz Ploča, već godinama prisutna u natjecanju.

Kroz šest različitih igara u kojima urnebesnih situacija nije nedostajalo (leteći vaterpolo, streličari, vino, utrka magaraca, ribarske kašete, veslo) svaka se ekipa dokazala u nekoj od disciplina, no iskustvo, bolja uigranost i nešto sreće odlučili su finaliste. Kapetani Italije i BiH ipak nisu krili zadovoljstvo što su došli do polufinala i dobro se zabavili u Biogradu.

U programu, čiji je jedan od voditelja i popularni Ivan Šarić, dobro se zabavila i publika, koju večeras na bazenu Ilirija od 20 sati čeka nova runda smijeha i adrenalina.

U drugom međunarodnom City Games polufinalu za prolaz u nedjeljno finale bore se Srbija, Slovenija, Makedonija i Mađarska. Ulaz je besplatan za navijače i posjetitelje.

Međunarodni dio City Games prati čak 9 nacionalnih televizija: HRT, RTV SLO, Pink, Pink M, Pink BIH, MPT (Makedonija), Rai3 (Italija), MTVA (Mađarska) i Azur TV (Francuska). Tri završne večeri natjecanja snimaju se i produciraju u tri TV emisije koje će potom biti predstavljene na europskom tržištu, a u zemljama sudionicama moći će ih pogledati višemilijunski auditorij.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije