Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Veliko međunarodno finale urnebesnih City Games u Biogradu na Moru

City Games
City Games
25.08.2017.
u 16:37

Devet nacionalnih televizija prati borbu za naslov prvaka

Nakon dva mjeseca turneje, tijekom koje je vesela City Games karavana obišla brojna mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama, pred nama je spektakularno međunarodno finale koje će iznjedriti pobjednika za 2017. godinu. Vrhunac ovogodišnje, osme sezone
ovog popularnog sportsko- zabavnog natjecanja održava se ponovo u Biogradu na moru. 25. i 26. kolovoza na bazenu Ilirija osam nacionalnih ekipa nastojat će kroz polufinala izboriti plasman u finale.

U prvom polufinalu nadmetat će se Hrvatska, Crna Gora, BiH i Italija, a u drugom Slovenija, Srbija, Makedonija i Mađarska. Dvije najbolje ekipe iz svakog polufinala sučelit će se na istom mjestu 27. kolovoza u velikoj borbi za apsolutnom City Games krunom.

Natjecanja počinju svaku večer u 20 sati. - Tijekom ove sezone obišli smo Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju, Sloveniju i BiH, nastupili pred tisućama gledatelja i susreli se sa sjajnim natjecateljima koji su se s puno entuzijazma uključili u igre. Bio je tu čitav niz više ili manje poznatih sportaša s nastupima na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima, neki i sa olimpijskim odličjima, kao i jako puno rekreativaca, koje je oduševila mogućnost natjecanja u jednom ovakvom događaju.

Takvi igrači očekuju nas i u Biogradu na Moru, stoga svakako očekujte pravi sportski okršaj. Poanta ovih igara je druženje i širenje pozitivnih vrijednosti, ali kad se zahukta atmosfera i proradi sportski nerv, svi daju svoj maksimum i idu na pobjedu - kazao je autor projekta Miroslav Krzyk.

"Veseli nas i povratak u Biograd na Moru, koji se proteklih godina pokazao kao fenomenalan domaćin".

Konkurencija u međunarodnom finalu je iznimno jaka i očekuje se neizvjesno nadmetanje do samog kraja. Ekipe će se sučeliti u igrama poput vina, vesla, jadranske bitke, alke, ribarskih kašeta i letećeg vaterpola, odnosno tradicionalnim igrama u njihovim modernim, urnebesnim verzijama, nalik onima iz nekadašnjih "Igara bez granica" s kojima brojni gledatelji često uspoređuju City Games.

Interes nacionalnih televizija ukazuje da se ova manifestacija približava statusu tog kultnog TV proizvoda, ove godine čak 9 TV kanala prati finale: HRT, RTV SLO, talijanski RAI3, francuski Azur TV, mađarski MTVA, Pink, Pink M, Pink BIH i makedonski MPT. Slovenska i francuska televizija šalju svoje posebne reportere, a polufinala i finale snimaju se te produciraju u TV emisije koje će potom biti predstavljene na europskom tržištu.

HRT će svoje snimke gledateljima ponuditi u udarnim terminima 8., 9. i 10. rujna. Hrvatsku predstavlja iskusna ekipa iz Ploča, koja je svoju ulaznicu zaslužila nadmoćnom pobjedom u nacionalnom finalu i sada želi to ponoviti i u međunarodnom. Hoće li u tome uspjeti, doznat ćemo vrlo brzo na bazenu Ilirija.

Međunarodno finale City Games organiziraju Grad Biograd na Moru, Turistička zajednica grada Biograd na Moru i Adria events iz Rijeke, uz podršku Ilirija Resort Hotels & Villas, Fun Park Mirnovec i Bure Commerce d.o.o.

Ulaz je slobodan za sve navijače i posjetitelje. Pridružite se i vi ovom slavlju sporta i zabave, u atmosferi punoj smijeha i adrenalina doznajte međunarodnog pobjednika City Games 2017 i družite do kasno u noć!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije