Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjet ili gaf
Povratak na članak

Hrvatska će ući u EU kad riješi granicu sa Srbijom, C. Gorom i BiH

Belgijski premijer Yves Leterme nakon sastanka s premijerkom Kosor poručio je da će Hrvatska pristupiti EU kada riješi probleme brodogradilišta, suradnje s Haagom te problem granica s BiH, Crnom Gorom i Srbijom.

Komentari 1041

OB
-obrisani-
12:33 02.06.2010.

02.06.2010. u 12:24h caudillo_1 je napisao/la: Što se ovi lumpeki kur** s članstvom u OECD-u,misle da su s tim ulovili muju za muda? :)). Opet izokrečeš činjenice i suštinu..Slovenija je članica pored mnogih ostalih stvari i EU saveza, OECD iECD i World CUp 2010 skupljanja..Mi smo unutra i mi možemo razpravljati, kritizirati i procjenjivati šta valja ili ne valja.. Ako si vanjka i nemočan da uđeš nije pristojno raspravljati šta ne valja.. Nije pristojno jer si nemočan, nije pristojno jer nemreš i nije pristojno do onih koji su uspjeli i mogu..A svoje probleme če morati rješavati sami i Slovenci to radimo..I ne trebamo se opterečivati kako sve ne valja u Balkanskom savezu na zapadnom balkanu jer odavno sa time nemamo veze..I sa time nemamo veze jer ne sanjamo balkanske snove nego radimo i uspijemo..

VL
TR
tragac2
23:35 03.06.2010.

pa to je strašno . svaki zapadnoeuropski debil , kao na primjer ovaj bedak leterme , hrvatskoj ppostavlja uvjete - kako mu to padne na pamet ! a hrvatski debilni političari to odslušaju sa \" veleštovanjem \" , drhćući odi od podaništva - budući da su neobrazovani provincijalci i primitivci ! - jednaka je situacija sa onim ljigavim , dežmekastim fašistom brammertzom ! taj opravdano frustrirani debil ( vidi slučaja : i on je belgijanac !) i dalje ucjenjuje hrvatsku potpuno nevažnim papirima , koje je sakrila ili uništila britanija ! a prokleti fašist brammertz samo je agent britanije - i holandije - dviju najvećih država-ubojica nakon 2.svj.rata ! i to udruženje europskih fašista kroji maloj , nevještoj , napučenoj izdajnicima , hrvatskoj - budućnost ! fuj !

VL
VI
vidimškoj
14:21 01.06.2010.

sad je ostala i bez tanga.

VL
OB
-obrisani-
19:48 01.06.2010.

I_Z.... ;))

VL
UK
Ugo Kajvez
11:44 01.06.2010.

F**king belgijski ljigavci ........ NEŽELIMO u vašu EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:49 01.06.2010.

Belgijanac LAŽE. Oni i tako ne vode samostalnu već od Britanaca dirigiranu politiku. A od njih nam nikada ništa dobro nije došlo. Samo izdaja, smrt, ucjena i eksploatacija. I jedni i drugi su arogantni, licemjerni pokvareni napuhanci. Fuj!

VL
DU
Deleted user
11:52 01.06.2010.

Što se tiče granica - Cipar je ušao u EU s trećinom otoka u nedefiniranom statusu, a što je daleko veći problem nego identificirati granicu na terenu, zar ne? Slovenija je ušla u EU s posve otvorenom južnom granicom cca 650 km u duljini, a zbog koje trenutno ucjenjuje Hrvatsku i postavlja nam to kao uvjet za ulaz u EU. A da se ne govori o graničnim problemima pribaltičkih država, osobito u svjetlu ruske enklave Kaliningrad - što uzrokuje prave probleme EU u tranzitu putnika i robe. Ima cca 30 neriješenih graničnih detalja među članicama EU i zapazite da nikad to nije bio uvjet za primitak u EU - do Hrvatske!!!

VL
OB
-obrisani-
11:52 01.06.2010.

A kako je Slovenija mogla ući u EU bez rješenja graničnog problem s Hrvatskom? Kosorica je u dilemi da li da da Slovencima hrvatsko more ili da odustane od EU odlučila dati more bez da uđemo u EU. Dokle će ta diletantica uništavati Hrvatsku?

VL
LA
lauranobilis
11:54 01.06.2010.

A gle Jacu na fotografiji u najfinijoj nedjeljnoj odori kako ponizno, udvornicki gleda kako nas nabijaju na k..!!!! Bijedna sluzavka jos bijednijeg naroda

VL
ZA
zadranin
11:58 01.06.2010.

Ha ha ha ha ha....koja nas retardirana stoka i idioti vode,,,pa meni \"bezveznjaku\" je bilo jasno još od 2000-te jasno da od EU nema ništa dok ne kleknemo na koljena pred svim svojim dušmanima,,, Račanu su obećali ulazak u EUU 2004,Sanaderu da uvati Gotovinu i strpa ga u buksu i ulazimo 2007 a danas je 2010 ,,,šta je slijedeće,,,ubijte svakoga prvorođenca u Hrvatskoj??? Ili dajte da Hrvatskom vladaju četničke vojvode..

VL
Avatar Azriel
Azriel
11:59 01.06.2010.

Jaco Jaco! Kaj buš sad glumila priležnicu osim Pahoru, i Dodigu, Tadiću, Đukanoviću? Sram te bilo napravila si kurvu od Hrvatske! Nego podsjetio bin na činjenicu iz 2003, kad je gomila zadriglih papapaka ovdje na VL-u radosno skakutala jer namnam nije prihvaćena kandidatura za ulazak u EU, zbog ekipe koja je nagovarala Gotovinu na bjeg. Ovoliko godina poslije vidi se koliki su to debili bili, i koliko je Gotovina naivan! Naime nekim korumpiranim lopovskim krugovima nikako nije odgovoaralo da RH uđe u EU, prvenstveno zbog banaka. Niti jedna banka u EU ne posluje ovako, niti može poslovati ovako kako posluju kod nas. Dragi naši zadrigli desničari, svojom beskrajnom glupošču i vjerom u pobjeglicu Sanadera, napravili ste od ove države roblje i kurvu. Sram Vas bilo skupa sa Sanaderom i ovom slamoglavom na slici... BTW ovu belgijsku žabetinu treba protjerati iz RH! On se našao javljati iz zemlje koja je je pred raspadom!

VL
ZA
zadranin
12:00 01.06.2010.

Koji smo mi bjedan narod--narod slugu i robova... Jučer vidim na jednoj TV da bi 59% Hrvata dalo glas SDP-u ili HDZ-u... Bolje da nestanemo nego da živimo ko niškoristi robovi

VL
MB
mr_brown
12:00 01.06.2010.

kuži sliku, ovaj put nema cekera, ali zapisničarka stoji a mužek sjedi ha ha ha ha

VL
OB
-obrisani-
12:01 01.06.2010.

Pa to je sjajna vijest za sve domoljubne Hrvate. Sada treba samo raditi marljivo, uspješno i silovito kao dosada na uvjetima koje je Belgijski premijer Yves Leterme postavio kako bi se uhvatio onaj več odavno postavljeni domoljubni cilj u ulazkuu u EU savez do 2007. godine. Puno sreče i uspjeha u tome.

VL
NI
niko36
12:04 01.06.2010.

A kada to ispunite jos morate da rjesite pitanje zivota na Mjesecu, nadete Troju i uhvatie pticu Dodo.

VL
DO
downunder
12:04 01.06.2010.

JanezSP2010 hajde ne glumatarj tu. Priznaj da ti se sviđa ona ideja o analnom otvoru.

VL
ZM
zmaj5
12:08 01.06.2010.

Tako nam i treba.kada ovi naši licemjeri i poslušnici gledaju samo svoje g...., a narod ko hebe.Vratit će im se to sve kao bumerang,odrekli su se vlastitog naroda da se svi dobro uhljebe u ogromnom aparatu EU za dobre pare,izdajnici.

VL
DU
Deleted user
12:08 01.06.2010.

juhu, imamo samo domaće debile ko bi još izdržo i ove europske

VL
BA
baraskada
12:10 01.06.2010.

sada je valjda i najglupljem čovjeku jasno da nas ovi EU majmuni ucjenjuju i to više niti ne kriju kroz nekakve diplomatske umotvorine...sada je samo pitanje zašto se mi mirimo i ne uzmemo sami pravdu u ruke..pravdu koju zaslužuju ovii koji se smiješe i smijulje dok nas rasprodaju (vidi Jacu)...jedan čovjek ,Mate Knezović čeka ispred Ustavnog suda svaki dan jedan sat s upaljenom svijećom na odgovor o tužbi, otkrivši velike ustavne nepravilnosti prilikom potpisivanja Arbitražnog sporazuma sa Slovenijom, a na tu pomno sastavljenu tužbu, nije nikada dobio odgovor Ustavnog suda...sudovi koji ne sude u korist naroda gube svoj legitimitet...i zatio ne treba samo stajati, već nešto i osobno poduzeti...dolje nenarodna vlast!!

VL
C1
caudillo_1
13:27 02.06.2010.

02.06.2010. u 13:15h KraljMilutin je napisao/la: ovako,dzaba se vi bunite,dacete im taj izlaz na more,jer vama ni iz dzepa ni u dzep,drugo,crnogorcima morate da vratite prevlaku,jel ovako kako je sad,vi kontrolisete boku kotorsku a ne oni,i to su fakti.... ..................................................................................................................................................... još jedno besposleno laprdalo zajedno s braćom zločićima laprda što ćemo mi hrvati napraviti. NE,nećemo slovencima dati teritorijalni kontakt s otvorenim morem a izlaz na otvoreno more imaju i sad,nikad im to hrvatska nije priječila a postoji niz načina da im zagorčamo život i čak ga koper kao luku svedemo na razinu lučice i veza za čamce. Crnogorce ne mješaj u ovu priču jer si očito malo izgubio vid od kad vam drugo oko u glavi otišlo....jbt oli se sad zovete kiklopi?:)))). Zbog istine samo da dam objašnjenje...sa crnogorcima smo se dogovorili da se granica riješi na sudu u Haagu i predmet spora nije \"njihova prevlaka\" jer nikad ni nije bila njihova niti je crnogorci traže a glede kontrole nad Bokom pa Boka kotorska je i Hrvatska i Crnogorska i oba naroda su ponosna na nju...nitko Boku neće ni kontrolirati niti blokirati.Bokokotorski zaliv se ne zove zaludu zalivom hrvatskih svetaca ali mi poštujemo činjenicu da je sad to većinski crnogorcima naseljen zaliv i ne tražimo ga,tim više što i crnogorci i bokokotorski hrvati žive u vrlo prijateljskim odnosima.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 53 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.