Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko i koliko troši?
Povratak na članak

Hrvatin: Spriječite da mrtvi glasuju i da je 150 birača s iste adrese

MUP i Ministarstvo uprave otklonili su prijašnje propuste pa se u DIP-u nadaju da više neće "glasovati mrtvi"

Komentari 41

NE
neverane
13:57 02.11.2011.

Dobro jutro.Jeste li se dobro naspavali?

VL
OB
-obrisani-
14:01 02.11.2011.

heheheehehe ve bodo to delalji,a de su bilji prije??????????? ak se zno da su se komunisti i komunisti iz hdz partija financiralji z crnih fondova hehehehehe

VL
PK
puši kurac
14:25 02.11.2011.

ma hebeš izbore u kojima mrtvi ne glasuju!!!

VL
Avatar madcap
madcap
14:37 02.11.2011.

Popis birača opisao je kao bolno pitanje te objasnio da, iako se DIP brine o provođenju zakonitosti izbora, nema ingerenciju nad samim popisom. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Koji oksimoron! Pa ako masovno glasuju mrtvi i Bosanci dvaput uslijed nezakonitih biračkih spiskova, onda je svakako povrijeđena zakonitost izbora. A ako je zakonitost izbora u domeni izbornog povjerenstva, kako to onda birački spisak nije u njihovoj nadležnosti? I ovaj nama amenuje jesu li izbori zakoniti ili nezakoniti? Svašta! Nadalje, potpuno je jasno da HDZ nezakonito vlada barem 4 godine (u stvarnosti svih 17) jer je vodio kampanje i potplaćivao svoje birače novcima iz crnog fonda stranke. A njima su svi ti izbori bili \"zakoniti\". Čini mi se da bi DORH mogao malo pretresti i rad ovih fantastikusa iz izbornog povjerenstva također. Tko zna što bi se našlo.

VL
IB
istina_boli
15:24 02.11.2011.

Kome ovi prodaju muda pod bubrege, pa dobro je znano da vecina love u stranke ide u keshu, dakle na crnjaka.

VL
LO
lojtra1
16:19 02.11.2011.

Možda hrvatski izbori i nemaju nekog smisla (isto nam se piše) ali DIP sigurno nema nikakvog smisla!! Izbore trebaju nadzirati građani koji nisu u nikakvim strankama, za to trebaju dobiti honorar i \'đenja. A ne da se neki DIP stalno šlepa na proračunu. Ionako predstavlja samo još jednu kariku u sofisticiranom korupcijsko-mafijaškom lancu proisteklom iz SKH koji je ovladao hrvatskom!!

VL
DM
dexter_morgan
17:23 02.11.2011.

glasovi mrtvih su greška u sustavu, a sustav je slijedeći: postoje općine i gradov (pa i susjedne države)i u kojima nema drugih stranaka osim hdz-a i na tim biračkim mjestima se nakon zatvaranja birališta u kutije ubacuju dodatni listići DIP možda samo garantira da će oni sada više paziti da im se ne omakne još koji živi mrtvac, zombi ili lazar

VL
DM
dexter_morgan
17:27 02.11.2011.

da ne spominjem koliko ima duplih glasača koji ujutro glasaju u bosni, a popodne se upute na ugodan izlet u imotsku krajinu, makarsku rivijeru, metković ili dubrovnik zašto tamo hdz uvijek pobjeđuje? mislim, ako se netko još pita

VL
OB
-obrisani-
17:51 02.11.2011.

Nije precizirano smiju li stranke imati i dodatnih računa, za specijalne prijatelje, poput šoroša i ekipe

VL
UK
Ugo Kajvez
18:06 02.11.2011.

Đžabe vam sve to ........ neće biti potrebno jer sad smo stvarno na milimetar do provalije ................ najnovije večeras ............. . \"The gloves are off! Greek PM prepares for showdown with Merkel and Sarkozy tonight as Europe teeters on the brink of financial disaster\"

VL
OB
-obrisani-
18:39 02.11.2011.

igo - levaci PAS-OK zahebali raju, obećanjem o blagostanju sutra - počeli su živit ka u stvarnom socijalizmu, ko da nisu imali prilike vidit kako je to izgledalo u nedavno raspadnutim crvenim režimima i kao da oni mogu bit otok u moru \"običnih\" društava gdje caruje siromaštvo većine

VL
Avatar bereza
bereza
18:55 02.11.2011.

Hoće li u dozvoljenu financijsku kvotu za trošenje na ovim izborima ući i svi oni silni jumbo plakati koje je adeze već posvuda postavio? Hoće li u dozvoljenu financijsku kvotu ući i trošenje novaca iz državnog proračuna za sva silna putešestvovanja jace i njezine svite? Ili se za te svote opet neće znati?

VL
KL
klubuhb1
19:07 02.11.2011.

Kad smo kod izbora, volio bi da veliku večinu dobije SDP i to samo iz jednog razloga: jednom su rekli da bi mjenjali Izborni zakon da nam više Bosanci i Hercegovci ne kroje vlast i Vladu.

VL
OB
-obrisani-
20:08 02.11.2011.

Sniješni su mi ovi DI--motralisti. Kao da itko može spriječiti donacije prijatelja, raznih šoroša, gaddafija i dr. Tako će bit i sada i nitko neće nikoga pitati, do pred izbore, kad će se opet optužiti neka stranka za crne fondove.. Pa i mesić je od prijatelja dobio i za izbore i za nekretnine, pa ga nitko ništa ne pita....

VL
PG
praseca gripa
22:00 02.11.2011.

Prvorazredne gluposti! I taj Hrvatin ima samo jedan glas i neka se tako i vlada,a narod jako dobro zna svoje pravo i bez njegovog tumacenja. Svaki vrag se pravi vazan i gdje treba i gdje ne treba,kao da smo djeca iz vrtica. Bljak!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:18 02.11.2011.

Ovaj Hrvatin izgleda nikad nije radio niti na jednom izbornom mjestu pa priča ovom narodu bajke! Gospodine Hrvatin, zbilja ste smiješni sa svojim izmišljotinama o mrtvacima koji glasuju! Zašto smiješni! Zato jer svaki bedak, koji dolazi na izbore, zna da na izbornom mjestu bude nekoliko članova izbornog povjerenstva, složenih od nekoliko različitih najjačih stranaka, koji jedan drugog kontroliraju. Tu su još i stranački promatrači, pa onda i Gongovci i međunarodni promatrači. Onda svi na kraju bulje u listiće i broje ih, svaki za svoju partiju, pa odmah javljaju u povjerenstvo rezultate. Zatim se napiše Zapisnik, koji potpisuju svi nazočni i u njega stavljaju svoje potpise. Zapisnik odlazi u Državnu upravu na unos u kompjutor, gdje ga različite osobe u različitim prostorijama odvojeno unose i sustav automatski signalizira ako je netko od njih unio različit podatak. Dakle, sve je kontrolirano od početka do kraja višestrukim kontrolama. Gdje vi tu vidite mrtvaca na glasovanju?! Upravo smiješno. Koja lakrdija od predsjednika DIPa! Fuj.

VL
ST
standup
23:07 02.11.2011.

bolje da broje one \"mrtvace\" sa falcificiranim -Dokumentima, koje budu dovozili sa Autobusima \"iz dragih nam-susjednih drzáva \", koji od Hrvatske drzáve zéle jedino -Eure € !

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
00:07 03.11.2011.

A kako misli kontrolirati racune u stranim bankama, donacije u gotovini, one nekad \"izgubljene\" cekove iz dijaspore, prijateljskih diktatora iz bijeloga svijeta… A te bljuvotine o glasacima \"mrtvacima\", to je samo jos jedna prljavstina servirana iz komunistickih redova, to je samo pokazatelj intelektualnog nivoa mandrila koji plasiraju takve lazi, a jos vise onih koji im vjeruju.

VL
DZ
dzukaficuka
00:56 03.11.2011.

Vidi kite na zdnjim Presijednickim izborima je svega 27% biraca izislo na izbore to nisi ni jenom spomenijo rade klikeri.Prijje 20 godina je tvoja partija imala 99% glasova rade klikeri bojim se decko da si u suprotnom pravcu.Nesto vam ne dostaje

VL
OB
-obrisani-
23:49 02.11.2011.

to glasaju Mrtvi Branitelji...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.