Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhovni sud
Povratak na članak

Hrvatin Špremu: Nema osnove za postupak protiv Turudića

– Zadovoljan sam odgovorom predsjednika Vrhovnog suda – kazao je Boris Šprem dodajući da je ta priča za njega sada završena

Komentari 54

C5
c54t21q2
09:39 23.03.2012.

Odgovor Hrvatina Spremu je i vise nego dovoljan razlog da \"crveni\"bude jos crveniji ...ako uopce ima srama i obraza.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
09:43 23.03.2012.

Ima ona poznata \"vrana vrani ne kopa oči!\" Naši suci su bezgrešni, moralni i marljivi. Zato nemamo stotine tisuća neriješenih predmeta, desetine tisuća neriješenih predmeta starijih od 10 godina, nemamo krivih sudskih odluka jer da ih i imamo ionako nema tko nadzirati rad bezgrešnih sudaca. Uostalom pa nije monitoring nad pravosuđem zato što nešto nije u redu, nego zato što je sve u redu, a ovi iz Europe samo nas namjerno zezaju.

VL
FR
fran108
09:43 23.03.2012.

bravo za vrhovni sud . ajde bamer tračak demokracije u rh.

VL
AM
amato
09:47 23.03.2012.

Hrvatin je svijetla točka našega pravosuđa. Čovjek u svakom trenutku reagira kako treba.

VL
VA
valis
09:54 23.03.2012.

Hrvatin potvrduje Turundicev status \"svete krave\"...sramota...

VL
MA
mareiaco
10:06 23.03.2012.

Pa zar crveni kmeri misle da su svemogući.

VL
MA
markopvz
10:13 23.03.2012.

ali covijek je samo rekao istinu....

VL
PL
plavatrava
10:22 23.03.2012.

turudić je u pravu, u sudnici je tražio da bebić odgovora na postavljena pitanja, a ne da očijuka s bivšom funkcijom

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
10:29 23.03.2012.

Ti Komunisti ( čitaj HDZ ) misle da je Sud Sabor ? e ,nije i neće biti. Neće se Turudić valjda izvinjavati kriminalcima, jer oni su na sudu da plate za svoje grijehe,a ne radi toga da suci plate grijehe !

VL
SE
SENKA
10:40 23.03.2012.

Vuglec nitko ne kaže da su savršeni ali ovdje se raspravlja o jednom slučaju a ne o sudstvu u Hvata općenito. Moram te razočarati ali i većina Hrvata misli kao i on sabor nam je zoo a sabornici zna see već što. Svjedok je na sudu da odgovara na pitanja a ne da se tamo pravi pametan i maše sudcu pred nosom. Istina Bebić se tako ponaša u saboru ali za to su si oni sami u saboru krivi. Nek već jednom ide u penziju najavljuje je već godinama . Pokupio je pravo na povlaštenu i nek ide lijepo brat masline.

VL
Avatar annex
annex
10:47 23.03.2012.

Ok, Hrvatin, baš ti hvala. Kako su pred zakonom svi jednaki, baš sam odlučio sada kad idem u Finu itamo čekati u repu, zamoliti glasno osoblje da ih molim da požure, a ne da budu lijeni i pokvareni, uz napomenu da im nije ovo sabor, a onda ću krenuti u MUP po vozačku, pa ču isto tako sa kraja reda doviknuti zaposlenici na šalteru, da je molim da upotrijebi malo svoj mozak i ne bude toliko uspavana i glupa, jer joj nije to Sabor. Lijepo je znati da u Hrvatskoj možeš nesmetano i nekažnjeno vrijeđati najvišu zakonodavnu vlast u državi. Hvala Hrvatin na tom demokratskoj tekovini.

VL
DU
Deleted user
10:54 23.03.2012.

pravosuđe: država u državi protiv njih se ne smije ništa reć jer je to napad na neovisnost pravosuđa oni i dalje smiju nazivat sabor kokošinjcem

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
10:55 23.03.2012.

23.03.2012. u 10:40h SENKA je napisao/la: Vuglec nitko ne kaže da su savršeni ali ovdje se raspravlja o jednom slučaju a ne o sudstvu u Hvata općenito. Moram te razočarati ali i većina Hrvata misli kao i on sabor nam je zoo a sabornici zna se već što. Svjedok je na sudu da odgovara na pitanja a ne da se tamo pravi pametan i maše sudcu pred nosom. Istina Bebić se tako ponaša u saboru ali za to su si oni sami u saboru krivi. Nek već jednom ide u penziju najavljuje je već godinama . Pokupio je pravo na povlaštenu i nek ide lijepo brat masline. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ha, ha, ha pa Turudić je predsjednik Županijskog suda, trebao bi biti sudačka elita, nadređen je Općinskom sudu. Što očekivati od ostalih sudaca kad se ovaj ponaša kao u krčmi!? Turudić u slobodno vrijeme može ispaljivati dosjetke kakve ga volja, ali u sudnici se treba ponašati u skladu sa kodeksom sudačke etike.

VL
Avatar sizif
sizif
10:58 23.03.2012.

Sad će privremeno ( !) pasti prašina na sve. Ali varaju se svi koji misle kako je Turudić pobijedio. Zna i on da je ovo njegova \"Pirova pobjeda\". Jer Turudić nikada, ali baš nikada neće birati Sabor (osim kao i ja i svak od nas glasanjem na izborima) a Sabor će birati sudce. Naravno ne one nižeg ranga ali svakako one na višim pozicijama na kojima se Turudić vidi. A političari su ka slonovi. Pamte. I vraćaju. I solidarni su kad ih se dirne. Pa će mu ovo vratiti i lijevi i desni... Da se razumijemo - ne držim stranu ni jednim ni drugima. Samo hladno analiziram...

VL
JK
josip kokić
10:59 23.03.2012.

Pred. VS Hrvatin je kopija Josipovića koji je osudio generala Glavaša po zakonima SFRJ odnosno JNA i nazvao HV paravojnim jedinicama i to imato obraza reći nakon toliko žrtava u obrambenom ratu i stvaranja države koja mu je oprostom omogučila obnašanje dužnosti. Taj oprost su svi teško zlorabili i tome će doći kraj jer svi toi kadrovi iz komunizma a na VS su od 40 sudaca 39 iz komunizma. Govori o jednakosti a u tzv. izborima i tzv. referndumu kojisu se odigravali teškim monopolom upravo onih iz komunizma nad hrvatskim domoljubima. Na sve zahtjeve za poništenjem, čak i US je donio rješenje da je sve u skladu sa Ustavom i zakonom. Sramota !!!

VL
PA
pakaa
11:00 23.03.2012.

Turudić je u pravu kada je opomenuo Luku Bebića ,kakav Sabor i Saborski odbori takav sudac .

VL
Avatar annex
annex
11:01 23.03.2012.

Ovo je stvarno smiješno. Čovjek kao Turudić, slabijeg pravnog obrazovanja, prosječnih ocjena, bez kućnog odgoja, sklon samodopadnosti i politički potkupljiv, čovjek kojeg je sam Sanader postavio tamo gdje je sad, zbog kojeg je i Škare Ožbolt otišla sa ministarskog mjesta jer nije htjela odobriti to imenovanje, čovjek koji je po direktivi sudio Zagorcu i Petraču, čovjek koji unaprijed odluči ko je kriv, ne poštuje dostojanstvo okrivljenika, bahati se na nemoćnima, a pogotovo onima koji mu trenutno ne mogu vratiti, uvijek i u pravilu se skriva iza one. \"ovo je pritisak na neovisno pravosuđe\" sada sudi Sanaderu, čovjeku bez kojeg bi bio vjerojatno sudac u Virovitici (posao koji je isto dobio preko veze). Bahat sudac bez kućnog odgoja.

VL
Avatar annex
annex
11:05 23.03.2012.

Sizif mislim da je Turudiću najmanji problem političara. Ipak je on osudio i Zagorca i Petrača, pa se bojim da su to likovi sa velikim strpljenjem i dugim pamćenjem. Gledajući kao običan smrtnik, ne bi volio biti bahata osoba kao on, pa makar i imao tako dobre prihode!

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
11:09 23.03.2012.

a zašto i kako bi nam sudstvo odjednom trebalo biti pošteno ako do sad nije bilo takvo. otkud vam samo ideja da je u sudstvu sad najedanput sve u redu a npr. prošle godine nije tako bilo. kako bi sudstvo najedanput bilo pošteno a EU nam već godinama govori da sudstvo i pravosuđe u hrvatskoj ne valja. završit pravni faks i to ne baš najbolje nije uvjet da bi čovjek bio pravedan pošten i moralno i intelektualno na vrhuncu zadaće koja mu je povjerena.

VL
DU
Deleted user
09:32 23.03.2012.

Dobro mu je rekao Turudic, nas je sabor ZOO!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.