Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povećano izražavanje mržnje
Povratak na članak

Hrvatima Maglaja ne daju posao i zabranjuju im jezik, Crkvi su ukinuli sredstva...

Nepoznati počinitelji proteklog su vikenda zapalili najmanje četiri zastave u Novom Šeheru, u općini Maglaj, što je potvrdilo dugogodišnje scene zastrašivanja malobrojnih Hrvata u većinski bošnjačkim mjestima.

Komentari 136

DU
Deleted user
09:37 07.12.2017.

Šta se drugo moglo očekivati.Pa muslimani su gori od Srba i to 100 puta samo su oni prijetvorni, i znaju se dobro pretvarati dok ne dobiju priliku da te ubiju.

VL
NE
Neonacionalist
09:55 07.12.2017.

Hrvati su jako zaboravljiv narod , jer da Hrvati imaju malo bolje historijsko pamčenje onda bi znali da su preci današnjih Bošnjaka dakle bosanske poturice stoljećima ratovali sa našim precima i da su pritom hrvatskom narodu nanjeli najviše zla uu povijesti i sam Bog zna koliko su hrvata pobili , odveli u ropstvo, prognali , u našim povijesnim knjigama se koristi taj izraz Turci kao bitka sa Turcima kod Siska , kod Klisa, na Krbavskom polju, vamo -tamo ali ti Turci s kojima smo mi najviše ratovali su bili pretežno iz bosanskog pašaluka tj.domaće poturice. Naravno tokom prošlog stoljeća smo najviše problema imali sa Srbima i njihovim velikosrpskim težnjama pa smo zaboravili koliko su nam zla poturice nanjeli ali smo se ipak prisjetili tko su i što su 1993. kada su navalili na Hrvate srednje Bosne te Hercegovine gdje su bili znatno manje uspješni , izvršili brojne pokolje i progone hrvatskog stanovništva da bi evo naposljetku mi bili označeni kao isključivi krivci . Sve u svemu , hrvatski narod mora biti svjestan da su nam Muslimani tj.tzv.Bošnjaci jednaki neprijatelji kao i Srbi ako ne i gori .

VL
5S
505.scrtom
09:23 07.12.2017.

Zanima me dali ce se sada konacno neki probuditi iz sna da sa muslimanima nema prijateljstva i buducnosti a da je ovo samo slucajno djelo nekih maloljetnika pokazuje samo da se istini ne zeli pogledati u oci.Protjerivanje Hrvata iz BiHH vec godinama traje i pocetak je onog goreg sto jos slijedi dok politika nema odgovora.Neki koji misle da je muslimanima dovoljna podjela grdno se varaju jer se oni nece zaustaviti dok ne dobiju sve i ne protjeraju sve nemuslimane jer im je to dugorocni cilj.Tako im je stari Izetbegovic obecao ako se neki sjecaju.Recite mi primjer kada i gdje su oni ikada zivjeli u miru sa drugima osim tamo gdje su u manjini !!

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:08 07.12.2017.

Evo šta se desi kad netko (Hrvati) "pobijede" u ratu 1992-95 u BiH. Ko nam je kriv što nismo "izgubili" rat u BiH (kao Srbi) pa da za kaznu dobijemo svoj entitet očišćen od druga dva naroda, svoju policiju, sudstvo,, zakone, tko nam je kriv kad ne znamo "gubiti"!!!

VL
ST
stefj
09:30 07.12.2017.

Još '90 Bosanci se vratili korjenima i postali Turci. To se dobro vidi kada npr. igra Turska repka... Kršćani su po Islamu građani drugog reda, tako se muslimani i ponašaju. Iz područja pod vlašću muslimana protjerano je skoro 200.000 Hrvata, a oni koji su ostali moraju šutiti. Situacija je sve gora, ne znam što se sad nešto Hrvatska sjetila upozoravati, gdje je bila zadnjih 30 godina...

VL
TO
tomisl
09:51 07.12.2017.

Da nije bilo Hrvata i Hrvatske u BiH bi imali jos 20 Srebrenica. Zivila Hrvatska !

VL
DU
Deleted user
10:29 07.12.2017.

Naravno sad se neće oglasiti nitko i islamske zajednice.Hr. gdje se muslimane drži kao kap vode...pa mislim da nema glupljeg naroda od našega, do kad će nas svaka šuša jahati kako im se sprdne

VL
DU
Deleted user
10:07 07.12.2017.

Tko nije živio ili bio svjestan prije dvadeset pet godina trebao bi znati da su sukobi u BiH između Hrvata i muslimana započeli kada su Srbi muslimanima oduzeli životni prostor, a ovi počeli protjerivati Hrvate. Podmuklost i okrutnost ostala im je još od turskih zemana.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:01 07.12.2017.

Vrijeme je za novi Splitski sporazum. Ovaj put između Hrvata i Srba ...

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:11 07.12.2017.

hrvatu je samo srbin istinski prijatelj. previše puta smo tome svjedočili. sad kad smo odvojene države, trebali bi biti bolji, ali nismo. pa zašto, prijatelji, tj. političari, ne date narodima da žive?

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
09:45 07.12.2017.

Cuvajte se moji hrvati i nedajte se otjerati.Nazalost u HR ce da Vas tretiraju kao i u Bosni-gradjanima drugog reda zato sto niste rodjeni na teritoriji rep HR..za njih nazalost niste hrvati...Ostavljeni,zaboravljeni ,prodani nasi hrvati iz Bosne... :`-(

VL
OR
OrasjeHVO106
11:45 07.12.2017.

Hrvati i muslimani su se borili kod nas rame uz rame. Ma da su bili skroz manjina i ostali manjina. Ali mogu vam napisat da mi se gadi to tursko ponasanje. Kad smo igrali protiv turske nosili su njihove zastave. Policija je dosla i sprijecila da dobiju po nosu. Ne cijene nista, a zaborave brzo. Vrijeme je da se nesta promjeni. Hrvati i Srbi su kroz povijesti najvise ljudi izgubili u borbi protiv turaka. Ne pisem da zaboravimo Vukovar i zadnji rat/zrtve, ili oni Jasenovac. Vec moramo gledat buducnost, ako smo mi slozni, njih se vise nista ne pita. Ja naprimjer imam dosta prijatelja Srba, a sa muslimanima nikako, nisam njihov i nikad me nece ni gledat kao prijatelja. A Bosna bi bila opet nasa, Hrvata i Srba kao sto je i bila prije nego sto su dosli turci. Turci su od nasih najslabijih Hrvata i Srba napravili muslimane. Svaki od nas je dokaz da su nasih preci bili najjaci kad je trebalo i nisu izdali svoju vjeru.

VL
MA
marsa
11:04 07.12.2017.

Hrvati u Bosni su se deklarirali kao Hrvati bez obzira koja vlast je tamo bila, pa ne vidim razlog zasto bi sada mijenjali narodnost,, zato sto muslimani zele islamsku drzavu u granicama BiH, to nije uspjela ni vladavina Turaka oda od 500 godina promijeniti. Zasto bi trebali biti ono sto nisu.

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:26 07.12.2017.

Traźimo da radna snaga koba dolahi iz HB samo za Hrvate a oni Musli.ani koji su na crno öo graďevinama u HR sankcionirat i istjerati iz HR

VL
ZN
znam
09:58 07.12.2017.

Demokracija Izetbegovic style. Oni hoce da dominiraju ali Dayton kaze drugacije.

VL
SV
svoxy
12:26 07.12.2017.

ovo su sve trolovi iz Zagrebackog pasaluka , za koju godinu ce im domovina biti upravo tolika.Ne prestaje se sa mrznjom , normalan svet drumom a rvati sumom.

VL
DO
doktorica
09:05 07.12.2017.

Srbi su se dogovorili sa Izetbegovićem,samo naši nisu pa sad imamo

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
15:25 07.12.2017.

Cjeli svj svijet je procitao i vas i vase lazi. Sta ste se naduvali kad ste sami krivi zbog presude. Uostalom nije vam sudeno u BiH.Ne moze se obuci crna uniforma I lagati svijetu " Ja sam dimnjacar ".

VL
KO
konoplja
13:05 07.12.2017.

To se i nama događa, Hrvati u Hrvatskoj bez članske iskaznice HDZ-a ne mogu dobiti posao! Također HDZ-ovci su odbacili hrvatski pravopis te pišu loše razumljivim srpsko-bosanskim pismom. Također treba se požaliti i na Crkvu koja više ne zastupa duhovne vrijednosti nego se orijentirala na politiku. Znači u istom smo dreku!

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
15:18 07.12.2017.

Sami sebi zapalili da mogu kmecat kako su ugrozen.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.