Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Münchenu

Hrvat uzvikivao parole protiv stranaca i dizao ruku u pozdrav Hitleru

njemačka policija
Foto: Jan Woitas/DPA/Pixsell
1/3
25.09.2019.
u 09:41

Muškarac nije prestao ni kada su policajci došli pred njega već je počeo dizati ruku u pozdrav Hitleru

Bavarska policija je privela 37-godišnjeg Hrvata nakon što je u jednoj podzemnoj željeznici u Münchenu pokazivao i uzvikivao parole protiv stranaca i dizao ruku u pozdrav Hitleru, piše Fenix magazin.

Dogodilo se to 16. rujna oko 22.40 sati u podzemnoj željeznici Sendlinger Tor Platz.

Hrvat je uzvikivao nedolične parole protiv stranaca kada su ga čuli policajci koji su patrolirali. Međutim, muškarac nije prestao ni kada su policajci došli pred njega već je počeo dizati ruku u pozdrav Hitleru.

Budući da se uz to agresivno ponašao, 37-godišnjak je odmah uhićen, no nakon ispitivanja u policiji pušten je na slobodu te će protiv njega biti podignuta kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar navijač
navijač
11:06 25.09.2019.

To je bio performans.

DU
Deleted user
20:35 25.09.2019.

Ovaj je malo prolupao ali cinjenica je da su Njemcima totalno isprali mozgove. Oni se stide sebe, svoje drzave, svoje povijesti, svoje nacije. Zalosno. Iz Nacional-Socijalizma u Nacional-Mazohizam.

LA
Laufer
18:15 25.09.2019.

Posljednji “romantik”!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije