Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo suđenje

Hrvat čistio toalete u Njemačkoj, iz automata krao novac pa kupio kuću i Lexus

Hrvat krao novac u Njemačkoj
Foto: Policija
21.09.2018.
u 16:37

Osumnjičeni nije htio komentirati optužbe koje mu se stavljaju na teret, a njegova partnerica u zločinu, Jadranka J., tvrdi da nije znala ništa o optužbama

Počelo je suđenje hrvatskom državljaninu Stjepanu K. koji je optužen da je između 2013. i 2017. protupravno stekao 425.000 eura radeći kao čistač u javnom toaletu na Glavnom kolodvoru u Münchenu. 

Kako javlja Bild, osumnjičeni nije htio komentirati optužbe koje mu se stavljaju na teret, a njegova partnerica u zločinu, Jadranka J., tvrdi da nije znala ništa o optužbama. 

Nju se sumnjiči da je Stjepanu davala ključeve aparata za naplatu toaleta koje je imala kao zaposlenica iste tvrtke u kojoj je radio i optuženi, a koje je on onda praznio. 

Foto: Policija

Policija je 2017. godine u njihovom stanu pronašla deterdžente visoke kvalitete i 12 tisuća eura u kovanicama. Također, sumnja se da je Stjepan ukradenim novcem kupio i  kuću u Hrvatskoj te luksuzni Lexusov automobil.

Komentara 59

Avatar maxist
maxist
17:09 21.09.2018.

i da se ne isplati ići u Njemačku ?,.......sposoban...šekret frau unosno zanimanje....

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
17:56 21.09.2018.

Seru ovi Nijemci mnogo...

MA
Machak
17:48 21.09.2018.

Bok te vidio koliko metaboličkog otpada ispuštaju ti Nijemci....kod nas na kolodvoru ne bi skupio ni deset kuna za to vrijeme....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije