Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PERNAR

'HRT pokreće tužbu protiv mog oca. Kontrolor je došao na vrata i počeo tvrditi da imamo TV'

Ivan Pernar
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
23.12.2017.
u 14:46

'Kada dođe do sudskog postupka bit ću uz svoje roditelje i pokazati vam ishod tog postupka'

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku je otkrio kako HRT pokreće prekršajni postupak protiv njegovog oca iako kontrolor nije ušao u njihov stan. 

 

- Došao je na vrata i počeo tvrditi da imamo TV na što mu je moja majka rekla da nemamo. Vjerovali ili ne, mama je pozvala nekog u goste, a on je zajedno s tom ženom išao prema vratima od stana - opisuje Pernar te dodaje kako je njegova majka nesvjesno otvorila i kontroloru iako to u nikakvim drugim okolnostima ne bi napravila.

Kada dođe do sudskog postupka bit ću uz svoje roditelje i pokazati vam ishod tog postupka kako bi vidjeli sude li naši sudovi na temelju istine i činjenica ili rekla kazala tvrdnji HRT inkasatora. Pozivam vas još jednom da nas podržite na izborima kako bi ukinuli taj namet i da, nemojte se čuditi što Stanković ne želi govoriti o ovoj temi u Nu2. Procijenite sami zašto - napisao je.

Na kraju posta je dodao: "PS: kontrolori su počeli ići za ljudima koji vam dolaze u goste i onda vas napadaju"

Ivan Pernar Ivan Pernar
1/11

 

Ključne riječi

Komentara 227

KO
koraknaprijed
15:54 23.12.2017.

Mala ti plaća lešinaru nemaš odakle platiti,mrš spodobo jedna .

KR
kruti195
16:04 23.12.2017.

DOSADAN si

CA
Catalonia
15:32 23.12.2017.

Imas sarlatane ogromnu saborsku placu i raznorazne beneficije pa uskoci čači i materi i plati to a ne cmizdri po novinama,internetu i po face-u..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije