Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP ZAGREB

Hrestak o spornim SMS-ovima: Moja jedina prednost su moji dosadašnji rezultati

Denis Hrestak
Foto: Screenshot/24sata
07.05.2018.
u 13:25

Od mog učlanjenja, u mojoj Mjesnoj organizaciji ili ogranku, SDP je uvijek prva stranka po broju dobivenih glasova. Moj cilj je da tim znanjem i iskustvom vratim SDP na prvo mjesto u Gradu Zagrebu, rekao je Hrestak

Uoči unutarstranačkih izbora naše stranke, u medije su plasirane netočne informacije koje štete mom ugledu osobno, ali i SDP-u, pogotovo zagrebačkoj organizaciji, stoga ih ovim putem u potpunosti odbacujem i odgovorno tvrdim da nije bilo zlouporabe baze podataka članova, započeo u svom priopćenju za medije Denis Hrestak, jedan od kandidata za predsjednika zagrebačkog SDP-a, a za kojeg se sumnja da je članovima SDP-a slao poruke s anketom vezanom za izbore pritom se lažno predstavljajući kao 24 sata

- Moja jedina prednost u budućoj kampanji su moji dosadašnji rezultati i program. U stranci sam od početka 1998. godine i u ovih dvadeset godina prošao sam put od člana stranke do člana Predsjedništva Gradske organizacije. Od mog učlanjenja, u mojoj Mjesnoj organizaciji ili ogranku, SDP je uvijek prva stranka po broju dobivenih glasova. Moj cilj je da tim znanjem i iskustvom vratim SDP na prvo mjesto u Gradu Zagrebu, nastavlja Hrestak te za kraj poručuje svojim protukandidatima:

- Ovim putem pozivam buduće protukandidate da javno predstave svoje dosadašnje rezultate, ciljeve za zagrebačku organizaciju i načine na koje ih planiraju ostvariti, pa da doista najveći mogući broj glasača može donijeti informiranu odluku o tome tko je za stranku najbolji izbor, zaključio je Hrestak.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Celzijus
Celzijus
17:00 07.05.2018.

Uvodi Večernjak sve više humorističkih rubrika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije