Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kurikularna reforma
Povratak na članak

Hrast tvrdio da Vican i Buljan Culej ostaju, Plenković umirio Štromara i Divjak

Predrag Štromar i Blaženka Divjak, kad su vidjeli priopćenje Hrasta, odjurili su u Vladu, ali im je premijer Andrej Plenković rekao da je to provokacija Hrasta i da nije točno što oni tvrde.

Komentari 55

Avatar abakus
abakus
14:04 09.06.2017.

A što, HRAST-ovci, kad vas Plenković prevari i lijepo vam okrene leđa nakon što ga podržite, kao što je okrenuo leđa vlastitim biračima koji su glasovali za HDZ i MOST a ne za HNS u Vladi? Dat ćete ovoj Vladi taj svoj jedan glas, a ovi će vam smijeniti i Vican i Buljan i dovesti Jokića. I što ćete onda? Tužiti Plenkovića? Žaliti se dragom Bogu? Što SDP može učiniti sada HNS-u koji su prekršili članak o njihovoj predizbornoj koaliciji? Zar još niste shvatili da samo luđak vjeruje čovjeku koji je dokazani prevarant i lažljivac? HDZ je svoje vlastite birače prevario, a vas da neće..? Pa koliko morate biti bedasti pa da to mislite?

VL
AR
aristip
17:28 09.06.2017.

Za ovu političku korupciju Andrej Plenković bi u Americi dobio 14 godina zatvora kao onaj američki Srbin Rod Blagojević. Zato je Amerika najmoćnija država a Hrvatska jedna od najsiromšnijih država u Europskoj uniji.

VL
TO
tolitol
17:39 09.06.2017.

Meni je tako zabavno gledati ovaj cirkus u režiji našeg Plenkija. Takve političke i ideološke vratolomije ova zemlja valjda nikada nije vidjela. A još mi je zabavnije gledati HDZ-ovce koji ne znaju bi li ovo branili ili bi šutjeli. Valjda je i njima jasno da u srcedrapajuće priče kako se ovo radi da se Hrvatsku ne bi izlagalo dodatnim troškovima, valjda nitko ne vjeruje. Sve je naravno samo priča za zaštitu udobnih foteljica. Nema ni dežurnih konkurenata, pardon krivaca iz Mosta. HDZ se konačno skroz sam ogolio. A ono što se vidi je jezovito. No to je samo početak. Još nas čeka zabava s Agrokorom.

VL
DU
Deleted user
14:40 09.06.2017.

Tata: Bogek dragi daj da izvlečemo kola iz gliba, dum ti zapalil sveču debelu kak bukva!!! Sin: japa pe debute našli tak debelu sveču . tatek: daj šuti mulec glavni da mi zvlečemo kola vun z blata !!!!

VL
RE
REYAM
17:31 09.06.2017.

Đikić nije uspio smijeniti Barišića, ali Vrdoljak je. Znanstvena zajednica se sada ne buni. Ipak je Vrdoljak svjetska klasa.

VL
BI
bikica7
13:44 09.06.2017.

Ako je to istina onda možemo govoriti da je buduća ministrica obrazovanja politički neopredjeljena.HDZ-e mora na tome inzistirati.

VL
MK
mksdk
18:50 09.06.2017.

Mislim da bi hrast morao odbiti poslušnost Plenkoviću jer je jasno da će ovaj učiniti sve kako bi obrazovni sustav usmjerio k ljevičarskim stavovima (koji su i njegovi stavovi). I ne samo da bi hrast morao odbaciti ovakav prijedlog sastavljanja vlade, nego bi to morali učiniti i HDZ-ovi zastupnici u saboru. Ajmo HDZ-ovci, pokažite ima li među vama i jednog koji išta vrijedi?

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
19:06 09.06.2017.

beskrajno mlaćenje prazne slame . štetočine , bave se samim sobom dok narod tone u sve veću neizvjesnost. teško onima koji ne mogu otići van. ovo je zbilja ružno - gadna sudbina

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:00 09.06.2017.

Jokic na vidiku, a Desnicari sute

VL
Avatar Jana
Jana
21:47 09.06.2017.

Kako će ostati kada je nova ministrica HNS-a neki dan prosvjedovala protiv Vican i Buljan Culej . Ona uvodi na velika vrata Jokića sa blagoslovom Plenkovića. Izbacuje se i vjeronauk iz škola .

VL
IK
Ikonoklast
19:49 09.06.2017.

Sada zamislite sto bi nam Plenki svima napravio da mu Merkelica rece da mora pimiti pola milijuna afganistanaca...bez pitanja bi prihvatio, bez da trepne, kao sto se i odrekao vlastitih ministara.

VL
PU
Pukovnik
20:44 09.06.2017.

Zasto se svi cude ovim potezom Plenkovica? Njegova biografija svijedoci o tome da nije ni moglo drukcije. On potice iz tipicne jugoslovenske obitelji. Otac je u Jugoslaviji bio profesor na fakultetu Politicki znanosti a sad zivi i "predaje" u Sloveniji. Majka je bila vojna lijecnica. Kao potomku "crvenog plemstva" njemu su jasno blizu Tito i Pusicka nego Starcevic i Radic. On samo budalama moze prodati demokrscansku opciju. A da crveni ne vole dati vlast u druge ruke znamo od pocetka Hrvatske jer samo tako mogu dalje krasti i manipulirati.

VL
PU
Pukovnik
20:57 09.06.2017.

Tako kaze Plenkovic: "Bez brige, drugovi! Opet smo ostvarili kontrolu!" Pa onaj Karamarko je bio prehlada spram ovom cudu.

VL
MK
mksdk
18:55 09.06.2017.

Plenki je idološka čista ljevica i to je ono što konstantno pokazuje izborom ministara koji su direktno odgovorni upravo za ta ideološka i svjetonazorska pitanja... ministraica kulture, a sada i školstva. Neka se nitko od vas saborskih zastupnika ne zavarava (koji se izjašnjavate demokršćanima), vi ste ti koji će biti odgovorni za sve posljedice koje proizlaze iz servilnog podilaženja Plenkiju uzurpatoru u njegovoj izdaji biračkog tijela. Vi ste ti koji će vječno nositi stigmu izdajnika i uništavatelja vlastitog naroda.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
20:41 09.06.2017.

plenkovic crko sutra idijote

VL
Avatar comparator
comparator
07:37 10.06.2017.

Andrej Plenković ima viziju kako napraviti tu fakat kompliciranu reformu ali ima ju on u glavi to se vidi jer ovako stabilne većine već tri mjeseca nije bilo.

VL
DH
dalibor.hren
06:14 10.06.2017.

Vicanica je najveće zlo iz ekipe "Usta moja, hvalite me!"

VL
DU
Deleted user
17:39 09.06.2017.

U Partiji vrije. Ni HNS više ne želi s njima, unatoč "njihovim ljudima" koje su im postavili za nadzor. Predlažem da se Pusićeva i Mrakova učlane u Partiju, kojoj su držale lojtre, da im povećaju rejting. Otprilike s 15 % na 15 %: Mrakova donosi 0,5 % podrške, dok Pusićeva odnosi 0,5 % podrške. Jest pojačanje, ali se ne vidi na računu.

VL
SA
sani1
14:14 09.06.2017.

Je je kako da ne...

VL
TW
TWITOIST
20:44 09.06.2017.

Gledam na Z1 ''MUJICU'' i gosta mu Hodaka pa razmisljam na sta se sve covjek moze spustiti i pasti na tako niske grane .Ono nije ni ''N'' od novinara i ko god drzi do svog dostojanstva nece mu doci uu goste a ''MUJICA'' nece nikad postati ''MUJO'' ostat ce vjeciti ''MUJICA''/

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.