Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mačak kapitalac

Hrane ga sirovim klokanovim mesom i najveći je na svijetu

Screenshot
17.05.2017.
u 21:55

Nakon što mu je vlasnica prije dva tjedna otvorila profil na Instagramu, mačak je zapalio internet...

Stephy Hirst je 2013. iz legla uzela nekoliko dana staro mače. Mačak Omar se tada nije razlikovao od svoje braće i sestara, piše bbc.

No, četiri godine kasnije, ovaj Maine coon mačak je dug 120 cm, a njegova vlasnica je dobila poziv iz Guinnessove knjige rekorda koja ga želi potvrditi kao najdužeg mačka na svijetu.

Nakon što mu je vlasnica prije dva tjedna otvorila profil na Instagramu, Omar je postao slavan i već ima preko 15.000 obožavatelja.

Omarov tipični dan izgleda tako da se probudi oko 5 ujutro, pojede par žlica suhe mačje hrane, potom se izležava po kući, igra se u vrtu, spava na trampolinu i napokon jede sirovo klokanovo meso.

- Ovo je jedino meso koje smo pronašli, a da ga želi jesti, rekla je Hirst.

Maine coon mačke su inače vrlo velike, a do sada se najvećom smatrala jedna mačka iz Engleske... 

No i Hrvatska svojeg mačka za trku ima... 

 

 

 

 

 

Komentara 1

M3
Miške 3
06:41 18.05.2017.

Vidite taj pogled: gazdarica majke ti, a gdje je taj klokan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije