Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodna izložba

Mačke iz visokog društva posjetile Zagreb

mace
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/12
17.11.2013.
u 19:46

Eminentni svjetski suci sudili su maine coon, perzijskim, ruskim, kartuzijskim i ostalim mačkama

Mačke plave krvi, bogatih rodovnika, visokih cijena i najpoznatijih  svjetskih pasmina gospodarile su minulog vikenda zapadnim ulazom  u grad. FD Zagreb organiziralo je Westgate međunarodnu izložbu na kojoj se zaista imalo što za vidjeti, a  eminentni svjetski suci sudili su maine coon, perzijskim, ruskim, kartuzijskim i ostalim mačkama. Na  izložbu nas je na zaprešićkom području upozorila primadona  HNK također Zaprešićanka, prof. Mira Vlahović, članica udruga za zaštitu životinja, posebice mačaka, pa i „čistokrvih uličara“, koje nemilosrdnici nerijetko donose iz metropole i ostavljaju u Zaprešiću. 

No moćna solistica jednako kao i Brigitte Bardot ne gleda boju krvi, nego za razliku od poznate glumice zericu više voli mačke od pasa.

Na slikama su osim Mire Vlahović poznati uzgajivači Gordana, Petra i Drago Dimić, Snježana i Siniša Marojvić, Olivera Milić, Ksenija Dobrovšak, Gordana Baranašić, Jovanka Volf, Davorka Linić i drugi. 

>> Pariz - prijestolnica životinja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije