Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SAMO 4 DANA

Horvatinčiću Županijski sud odbio molbu za odgodu izvršenja zatvorske kazne

Zagreb: Tomislav Horvatinčić prošetao Cvjetnim trgom i dao izjavu za Novu TV
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
03.07.2021.
u 16:22

Odvjetnik Horvatinčića Velimir Došen kazao je kako još nije dobio Rješenje Županijskog suda u Zagrebu

Županijski sud u Zagrebu donio je rješenje u kojem je poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću za usmrćivanje dvoje talijanskih državljana odbijena molba za odgodu izvršenja zatvorske kazne, javlja Novi list

Horvatinčić je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je stradao par iz Italije. U nekoliko je navrata odgađan odlazak u zatvor zbog zdravstvenog stanja u kojem se nalazi Horvatinčić, no posljednja odgoda odbijena je u vrlo kratkom roku. 

Poduzetnik je morao ići u Austriju na operaciju bedrene kosti koja se nije mogla izvršiti ni u Hrvatskoj te niti zatvorskoj bolnici, a nakon toga se nalazio na postupku rehabilitacije.

Odvjetnik Horvatinčića Velimir Došen kazao je kako još nije dobio Rješenje Županijskog suda u Zagrebu, no začuđen je zbog toliko kratkog roka donošenja odluke Suda od samo četiri dana. 

Došen je najavio i Žalbu na to Rješenje. 

VIDEO Svjedokinja o žrtvi napada u Splitu: U kvartu s njim nitko nikada nije imao problema.

Komentara 12

AF
AfganistanskiHrvat
17:04 03.07.2021.

E Tomo, počelo se ljuljati dobrim prijateljima u stranci a i gospodi sucima pa su malo naklonjeni običnom puku što je daleko od pravde gdje bi ti bio odavno na doživotnoj već nakon prvog ubojstva.

DO
DonQuijote
16:59 03.07.2021.

Visestruki ubojica. Ako me pamcenje ne vara do sada je ubio 6 ljudi. Nikada ni dana zatvora. Toliko o Hrvatskom pravosuđu

OC
OCB
17:31 03.07.2021.

Koji ljigav lik... Usput, zatvoriti i njegovog odvjetnika i par sudaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije