Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda pariškog kluba

Nakon sastanka s Al-Khelaifijem: Poznata sudbina Kyliana Mbappea u PSG-u

Le président Emmanuel Macron assiste à la victoire du Paris Saint Germain 2 à 0 face à Monaco en finale de Coupe de France au Stade de France à Saint-Denis
Foto: JB Autissier/PIXSELL
1/3
02.07.2021.
u 13:26

Kylian Mbappe je u PSG stigao u ljeto 2018. iz Monaca u transferu vrijednom 145 milijuna eura, a u 127 nastupa zabio je 111 golova.

Zvijezda Paris St-Germaina i francuske reprezentacije Kylian Mbappe (22) rekao je vodećim ljudima u klubu da će odraditi preostalu godinu ugovora, ali da nema namjeru produžiti suradnju sa PSG-om, objavili su britanski mediji.

 Dosad je pregovore vodio sportski direktor Leonardo, a sada je ulogu pregovarača preuzeo predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi. Kylian Mbappe je u PSG stigao u ljeto 2018. iz Monaca u transferu vrijednom 145 milijuna eura, a u 127 nastupa zabio je 111 golova.

Ukoliko ostvari svoje namjere Mbappe bi za godinu dana mogao napustiti PSG bez odštete, a dosad su najveći interes za njega pokazali Real Madrid i Liverpool.

Stoga predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ili mora nagovoriti Mbappea na produžetak ugovora, ili ga prodati ovog ljeta za "masnu odštetu". 

Video - Ćiro: 'Kovačić mi se zamjerio kao čovjek, ali kao igrač je pravi. Nikad ne bih vadio njega i Vlašića'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije