Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne zna ili ne vjeruje'

Beljak kritizirao Vladu zbog Kine, ministar Horvat mu dobro 'spustio'

Darko Horvat
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.04.2019.
u 19:14

Beljak je upitao tko bi povjerovao da Hrvatska može proizvesti bilo što za kinesko tržište. Horvat je uzvratio: Tvrtka Geolux svojim proizvodom drži oko 10% globalnog tržišta, dok je taj udio u Kini čak 30%

Ministar gospodarstva Darko Horvat odgovorio je danas saborskom zastupniku, šefu HSS-a i gradonačelniku Samobora Kreši Beljaku, koji je danas upitao tko bi povjerovao da Hrvatska može proizvesti bilo što za kinesko tržište.

- Žao mi je što on to ne zna ili ne vjeruje, ali odgovor mu je ispred nosa - u Samoboru, gdje je i gradonačelnik. Naime, tvrtka Geolux svojim proizvodom drži oko 10% globalnog tržišta, dok je taj udio u Kini čak 30% - napisao je Horvat danas na Facebooku.

Dodao je da ova hrvatska tvrtka proizvodi sofisticirane radare koji se koriste u zaštiti od poplava, pri uštedi električne energije u gradovima, u proizvodnji stakla ili betona, rudarstvu, a čak se eksperimentira njihovom primjenom u zdravstvu.

VIDEO Bulj poklonio mlijeko Vladi:

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar southman
southman
19:41 24.04.2019.

Beljak ionako više voli noćne akcije tako da ne čudi da ne zna što se događa po danu pa i u njegovom gradu !

KO
korektor1619
00:16 25.04.2019.

Jadni samoborci previše pili vina z lonci pa za načelnika izabrali pajser majstora.. a seljaci se najeli norih goba.

KI
kilkenny
21:27 24.04.2019.

Ma to se pajser majstor boji da ne dode kinesko pravosude 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije