Povratak na članak

Beljak kritizirao Vladu zbog Kine, ministar Horvat mu dobro 'spustio'

Beljak je upitao tko bi povjerovao da Hrvatska može proizvesti bilo što za kinesko tržište. Horvat je uzvratio: Tvrtka Geolux svojim proizvodom drži oko 10% globalnog tržišta, dok je taj udio u Kini čak 30%
Objava 24. travnja 2019. 7714 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 29
 • Avatar southman
  southman:

  Beljak ionako više voli noćne akcije tako da ne čudi da ne zna što se događa po danu pa i u njegovom gradu !

  2 19:41 24. 4. 2019.
 • korektor1619:

  Jadni samoborci previše pili vina z lonci pa za načelnika izabrali pajser majstora.. a seljaci se najeli norih goba.

  00:16 25. 4. 2019.
 • kilkenny:

  Ma to se pajser majstor boji da ne dode kinesko pravosude 😁

  21:27 24. 4. 2019.
 • DOBARDAN:

  Ovaj Buljov performans izveo je Štef Borošić prije više od 30 godina također u Saboru. Ništa što več nije viđeno!

  1 20:58 24. 4. 2019.
 • simpatican.simap:

  Zanimljivi su glasači na ovim postovima, kako moraju 'kontra' glasati, korigirati glasove za vladajuće strukture. Sigurno su to ti start-up firme koje su dobile potpore iz EU. Da nije smiješno, bilo bi žalosno. što sve plaćaju porezni obveznici.

  14:05 25. 4. 2019.
 • Avatar cuvarkuca
  cuvarkuca:

  Ne vjerujem onima koji se razmeću postotcima. Koliki prihod može ostvariti tvrtka s dva inženjera i šest radnika? Pa kakvo je to "globalno tržište" koje oni pokrivaju s 10% ili kinesko s 30%? Cijenim njihov uspjeh i želim im još ... prikaži još! veći prihod, ali gospodine ministre kome treba ovo mazanje očiju s postotcima?

  2 22:00 24. 4. 2019.
 • fajlpz:

  Kako nema mlijeka u Hrvatskoj? Pa imamo mlijeko velebitskih pašnjaka a na velebitu krave ni za lijeka. To ćemo mi izvesti kinezima šta oni znaju šta je mlijeko.

  23:01 24. 4. 2019.
 • Ruby:

  O SVeta Kravo daj nam mlijeka .... Treba nam hitno

  00:52 25. 4. 2019.
 • simpatican.simap:

  Zanimljivo i ohrabrujuće , firma ima 3 zaposlena i osvaja Kinesko tržište. i to je za našeg ministra vrlo vrijedna referenca. Koliko hvalospjeva o uspjehu našeg poduzetništva, a ministar svjesno prešućuje pljačke, uništavanje firmi, obrta od očiglednih pljački. Konkretno ministar ... prikaži još! Horvat prešućuje pljačku pravosuđa, pravosudne mafije, umjesto da reagira kao ministar, on ništa ne poduzima. Sustavno uništavaju hrvatskog gospodarstvo, a veličiju startup firmice koje danas jesu, sutra nisu.

  21:54 24. 4. 2019.
 • vjernicibrkićlucićitomašević:

  ha ha ha 30 % kineskog tržišta? koliko ta tvrtka ima zaposlenika, da drži 30% kineskog tržišta bila bi najveći poslodavac u hrvatskoj a do danas nisam uopće čuo za istu. ima ona jedna pjesma, da ju parafraziram,marva je marva,u ... prikaži još! blatu jede u blatu spava ali se nikad ne ukalja kao hdz-ovac. nadalje,gdje su ovi hdz-ovci završili ekonomske fakultete,vjerojatno kod kurečića. kina najveći proizvođač ovčijeg mlijeka a druga u svijetu po proizvodnji kravljeg i mi ćemo tamo izvoziti mlijeko. pa to je groteskno. hoće li opet krenuti po selima likovi povezani s crkvom i agitirati da seljaci dižu kredite i kupuju 100 goveda jer ćemo kao izvoziti u kinu. sva hdz-ova ekonomska politika svodi se na sljedeće,potjeraj narod,pustu imovinu onda će ,,uspješni biznismeni,, poput škegre i valentića kupiti u bescjenje i preprodati strancima. škegro i valentić su apostoli ekonomske misli po onoj kad sin nekog seljaka otvori mesnicu i nakon par mjeseci upitaju njegovu mamu kako mu ide a ona,,dok je bilo naše stoke išlo mu je odlično,sad kako je istu prodao posao mu je u krizi. njihova pamet se svodi da nešto u što je uloženo 100 prodaju službeno za kunu a za usluge ,,posredovanja,, uzmu 9, za 1 novčanu jedinicu dovedu onim ćevaparima i pivopijama škoru,thompsona i ekipu,namire malo ekipu s kaptola i profesore a ovih 8 strpaju u džep. i svima ,,dobro,, apostoli se namirili,nešto kapnulo našim ,,moralnim vertikalama,, stranci dobili imovinu u bescjenje a narod se raselio. ide li sad blokada profila.

  5 19:54 24. 4. 2019.
 • steve:

  Pisao sam vise puta pa i sada, da se mora uvesti rijesavanje "upitnika vizionarstva" za svakog koji se zeli baviti politikom. Ako nema te prirodne sposobnosti , ne moze raditi posao u saboru, biti ministar i drugo, tako cemo dobiti ... prikaži još!i kvalitetne ljude, koji mogu neke stvari predvidjeti i rijesiti prije nego ce se nesto dogoditi. Inovatori imaju dar za stvaralastvo koji svijet vuku naprijed. Koliko u nasem saboru i u drzavnim vaznim institucijama ima takovih ljudi i koji su to ?

  23:59 24. 4. 2019.
 • Santo_CavernicoIo:

  dakle, ta firma Geolux d.o.o ima godišnji promet od 400.000 eura (poslijednji podaci na Fininfo). Koliko je onda to tržište, ako oni s tim smiješnim prometom drže cijelih 10%?

  1 20:48 24. 4. 2019.
 • Avatar hihi
  hihi:

  plenki je kralj demagogije i populizma, nemamo mlijeka ni za nas jer je adeze uništio poljoprivredu i mljekarstvo a on bunca o izvozu mlijeka u kinu

  19:26 24. 4. 2019.
 • antonelić:

  ovo nedonošće od min.gosp. horvata me podsjeća na bivšu premijerku sjedulju jacu kosor kada se onomad divila velikom uspjehu hrske industrije : motanje transformatora bakrenom žicom ... ( upišite na youtube : večernja škola-jaca u tvornici ) ... ps. nekad ... prikaži još! sam mislio da nema nesposobnijih od jace kosor a sada vidim da sam se grdno prevario ...

  21:05 24. 4. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.