Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evidentirani nasilnik

Horor u susjedstvu: Ženu i punicu pretukao kabelom za struju, aktivirao bombu, pa poginuo u eksploziji

Velika Ivan?a: Pomahnitali susjed ubio 12 ljudi i malo dijete, pokušao ubiti i sebe
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
17.10.2022.
u 13:42

Prema neslužbenim informacijama eksploziji je prethodila žestoka svađa između supružnika, te napad muškarca na suprugu i njezinu majku. Navodno je obje žene ozlijedio kabelom za struju.

Muškarac (47)  u Vršcu, u Srbiji pretukao je u ponedjeljak ujutro, kabelom za struju, suprugu i njezinu majku. Nakon toga u kući je aktivirao bombu i poginuo u eksploziji. 

Eksploziju su prijavili susjedi, a policija je u kući pronašla tijelo. Nasilni muškarac (47) preminuo je od eksplozije na mjestu događaja. Ozlijeđena je i njegova supruga, koja je prevezena u bolnicu, potvrdila je policija, a javlja Blic.

Prema neslužbenim informacijama eksploziji je prethodila žestoka svađa između supružnika, te napad muškarca na suprugu i njezinu majku. Navodno je obje žene ozlijedio kabelom za struju, kojim ih je tukao. 

Nakon toga popeo se na kat i aktivirao bombu. Bio je evidentiran kao obiteljski nasilnik.  

Video: Oproštaj od djevojčice ubijene u Parizu

 

 

Komentara 5

LA
lajh1985
14:38 17.10.2022.

I mene stari sa produznim nekad davno istukao ali se nije raznio

Avatar ВеселинРСК
ВеселинРСК
15:23 17.10.2022.

Sigurno su ga provocirale...

Avatar Zubatac
Zubatac
14:40 17.10.2022.

Upravo zato smo tom susjedstvu prije 30 godina rekli zbogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije