Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA SE POKUŠALA UBITI

Horor u Njemačkoj: U stanu pronađeno petero mrtve djece, sumnja se na majku

Police circles: Several dead children found in house in Solingen
Foto: Gianni Gattus/DPA/PIXSELL
03.09.2020.
u 16:17

Šesto dijete, 11-godišnji dječak, na sigurnom je kod bake

Njemačka policija pronšala je tijela petero djece u zgradu u gradu Solingenu u zapadnom dijelu zemlje, izvijestio je Focus na svome portalu citirajući policijskoga glasnogovornika, a prenose agencije. U stanu u Solingenu pronađeno je petero mrtve djece u starosnoj dobi od 1, 2, 3, 6 i 8 godina. Šesto dijete, 11-godišnji dječak, na sigurnom je kod bake.

Majka za koju se sumnja da je ubila petero djece bacila se pod vlak, ali je preživjela, javlja Njemačka novinska agencija (dpa) pozivajući se na istražitelje. Zbrinuta je u bolnici i prema priopćenju policije nije u stanju davati izjave.

„O motivu ne znamo još ništa, a ni uzrok smrti djece nije poznat“, rekao je jedan glasnogovornik policije.

Zločin se dogodio u četvrti Hasseldelle koja slovi kao socijalno žarište Solingena. Najtiražniji list Bild objavio je snimke tri vozila hitne pomoći pred zgradom.

Solingen je gradu blizu Duesseldorfa na zapadu Njemačke. Tijela su pronađena u privatnom domu u stambenoj zgradi, rekao je glasnogovornik policije u obližnjem gradu Wuppertal za njemačku agenciju dpa.

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
16:30 03.09.2020.

Šest djece u toj dobi... Hm,, doktor znanosti?

NA
Nadzornik
16:32 03.09.2020.

Ziher doktorica, malo tamnije puti, iz neke od slabije razvijenih zemalja tipa sirija ili srbija

PU
purgerica006
21:35 03.09.2020.

sa tabletama je ubila djecu...pise Bild...ma koma ...uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije