Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilnik je u bijegu

Horor priča iz Srbije: Godinama u stanu držao zatočene i tukao nevjenčanu suprugu i dijete (8)

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
27.03.2023.
u 13:54

S vidnim ozljedama na licu I.L. je prijavila policiji u Beogradu supruga U.P. navodeći da ju je brutalno pretukao, te da već duže vrijeme drži svoje dijete, djevojčicu od 8 godina, zatočenu u stanu. Nakon prijave policija je pronašla dijete u jako teškom stanju. U.P. je u bijegu i za njim je raspisana tjeralica.

Prava horor priča odvijala se najmanje mjesecima u beogradskom naselju Mirijevo, gdje je U.P. držao zatočene i maltretirao svoju nevjenčanu suprugu I.L. i njegovu osmogodišnju kćer. Prema pisanju Nove.rs žena je uspjela da pobjegne iz stana 19. ožujka, te je sva krvava i pretučena došla na policiju gdje je prijavila supruga za nasilje. Prijavila je i da drži djevojčicu zatočenu u stanu. 

'Vidjela sam policiju i hitnu pomoć, pokušavali su ući u stan kako bi spasili dijete. Kad su ju iznijeli vidjela sam djevojčicu sklupčanu u rukama jedne od policajki, a na sebi je imala ružičastu jaknu i zapomagala je. Mislila sam da se radi o bebi, ostala sam u šoku kad su mi rekli da djevojčica ima osam godina', ispričala je jedna od susjeda. Kako pričaju susjedi U.P. živio je u iznajmljenom stanu u zgradi. 

'Stan je od žene koja je invalid, iznajmila ga je preko odvjetnika. Nikada nisam vidjela to dijete, ali sam vidjela ženu s modricama. Povremeno su se iz tog stana čuli čudni zvukovi. Znam da je prije nekoliko godina s tim muškarcem živjela druga žena, plave kose. Mislim da je i nju tukao', priča druga susjeda. Prema neslužbenim informacijama, žena koja je prijavila slučaj, nije majka djevojčice. Navodno je njezina majka svojevremeno ubila svoju majku, te je završila na psihijatrijskom liječenju nakon čega joj se gubi svaki trag. 

Susjedi tvrde da su i ranije prijavljivali obiteljsko nasilje, da je policija dolazila, ali ih nitko nije puštao u stan i nisu mogli ništa napraviti. Za sada nije poznato je li o svemu obaviješten i Centar za socijalnu skrb ili neka druga institucija, jer dijete od 8 godina po zakonu je trebalo već ići i u školu. 

Policija je provalila u stan i zapečatila ga. Iz njega se širi strašan smrad, jer je pun smeća i otpadaka od hrane. Dežurni zamjenik tužiteljstva u Beogradu izdao ne nalog za uhićenje prijavljenog za nasilje, ali je on u međuvremenu pobjegao te je raspisana tjeralica. Kako doznaju mediji U.P. je i ranije prijavljivan za obiteljsko nasilje, te kaznena djela vezana uz drogu. 

Video: Nesreća u Vukovaru: Udarila dijete,ostavila ga ležati na cesti i pobjegla. Uhićena u Borovu

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
15:46 27.03.2023.

Do kad bude trajalo to srbendovanje na portalu koji nosi lažan predznak "hr"? Sramotno da sramotnije ne može biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije