Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Horor kod Varaždina: Otac pucao u sina i pogodio ga u vrat

Ilustracija za ilegalno posjedovanje vatrenog oružja i streljiva
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
01.08.2022.
u 10:02

Spašen je zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 72-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva, nanošenja tjelesne ozljede i prijetnje.

Tereti se da je 7. svibnja ove godine na dvorištu obiteljske kuće u selu Reka iz malokalibarske puške iz neposredne blizine ispalio u 41-godišnjeg sina dva hica i pogodio ga u vrat, nanijevši mu po život opasne ozljede. Spašen je zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji.

Nakon toga nasilnik je rukama snažno odgurnuo 72–godišnju suprugu koja je pala i ozlijedila se, a potom je, kako navode u DORH-u, okrenuo pušku prema njoj i zaprijetio joj ubojstvom. U optužnici je predloženo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

VIDEO: Otac dječaka kojeg je Šemper udario autom: Slomljene su mu noge i ruka, djeca su vrištala

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
18:05 01.08.2022.

Inače naselje Reka sastavni je dio GRADA Koprivnice, ako niste znali. I nije bio, barem taj, horor kod varaždina. Horor je kaj na birou ima toliko pismenih i čeka, čeka... dok ovakvi "intelektualci" kroje naslove. Al za prostore oko nišaa i kragujebca se ne budu zabunili, pa tam su svoji na svojem, kaj ne?

Avatar lasta mala
lasta mala
10:46 01.08.2022.

Sin na oca, majka na dijete... Gdje je nestao čovjek?

RA
rasturaljka
14:21 01.08.2022.

Aha, ponestalo Srba, pa su sad dobro dosli i najrodjeniji za likvidiranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije