Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
orah
Povratak na članak

Holy: HDZ je pred sudom i ta opcija ne radi u interesu građana RH

Holy i dodaje da moraju razuvjeriti birače od predrasuda da je ORAH neprijatelj gospodarstva.

Komentari 43

DU
Deleted user
07:51 27.04.2014.

E moja Mirela, ti nekome drzis moralne prodike, a zbog cega si dobila cipelu s ministarske stolice?, zato sto si urgirala za svojeg poznanika da ga se ne dira na poslu, a koliko si do tada intervencija napravila sto seo se nezna?? to ti je bila manira koju si naucila u SDP-u i doma, smatras da nisi ucinila nista lose, naravno brane te i novinari, samo da se odrzis u politici jer pripadas crvenoj opciji, daj si zamisli da si kojim slucejem u HSP-u, pa crijeva bi ti vadili!!

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
07:15 27.04.2014.

A za čiji interes ti radiš najavljujući legalizaciju marihuane,odnosno olakšano drogiranje naše dice,sram da te bude!!

VL
Avatar Retardo
Retardo
08:16 27.04.2014.

Orah jest neprijatelj gospodarstva, poduzetništva i osobnih sloboda. Njihova maligna "zelena" ideologija u kojoj ti država treba propisivati što ćeš raditi, kako ćeš to raditi i koliko ćeš biti kažnjen zbog toga je rigidnija i totalitarnija od LGBT i gender ideologije. I ove nabrojane okosnice, energetika, poljoprivreda i vodni sektor su čisti nož u leđa Hrvatskoj, jer se sva tri sektora kroz "zelenu" prizmu odnose na stvaranje gubitaka i subvencioniranje tih gubitaka, i na daljnje odvođenje Hrvatske u ropsko-zavisni položaj.

VL
L0
luena 01
08:17 27.04.2014.

Holy se petlja gdje joj nije mjesto ,SDP-ka pocela mudrovat iz oraha... da ne bi ona vladala kako je sposobna... Ta sa njenom listom najvjerojatnije nece ni jedno mjesto za u EU parlament dobiti pa nek se dokaze negdje drugdje..

VL
VE
verakruz
09:24 27.04.2014.

Prava se javila. Ona je kao moralna vertikala pa bi ona sada odlučivala tko valja a tko ne. Koliko ja znam, da ima normalne države, i ti bi davno bila na sudu i dobila doživotni izgon iz politike. Pa tvoji su te sami izbacili, kad nisi njima valjala, kako ćeš ostalima. Naučila se gđica iz Adake, uslačalo joj se dobijat grdnu lovu od naroda koji gladuje, kojeg izbacuju na ulicu iz poduzeća i stanova. Ma sram te bilo, potrošiš više na karmin i šminku nego normalna obitelj na hranu i režije za čitav mjesec.

VL
DR
Dreamliner
08:02 27.04.2014.

Ma ovo nije nova politička snaga ili rješenje. Ovo je separatistička struja SDP-a koja nije zadovoljna Milanovićem. Ona i njezini su samo nezadovoljni Milanovićem ali filozofija, sposobnost i demagogija su isti kao u SDP-u. Ona je samo politički satelit SDP-a koji čeka povratak u središnjicu kada Zorana smjene. Nije ona stvorila stranku jer je imala nove ideje. Napravila je iz revanšizma i u program ubacila joint da mladi popuše.

VL
CR
crocro
09:48 27.04.2014.

Nisma član HDZ-a, i još ne znam za koga ću glasovati, ali najvećom zaslugom HDZ-a, stroverna je samostalna i suverena Republika Hrvatska i to u vrijeme kada neke druge snage u Hrvatskoj nisu to željele. Prema tome teza da HDZ ne radi u interesu građana RH, pada u vodu. A to što je pred sudom, to je vama jedina preokupacija za podmetanja, građani sve to vide iz malo drugačijeg kuta, pa bi bilo bolje da nam imenujete sve svoje najbolje Hrvatske gospodarstvenike iz svoje stranke koji će spasiti Hrvatsku. Osim vas "najbolje stručnjakinje" na svijetu. Potpuno je transparentno zašto napadate bolje od vas, ali je to vrlo nisko i podlo. Građani nisu idioti da ne znaju što svaka stranka radi i poduzima, zato vam je bolje ne kritizirati već pokazati što vi sami znate sa masom svojih "stručnjaka" za gospodarstvo.

VL
Avatar Retardo
Retardo
09:24 27.04.2014.

Evo, za neznalice, filozofija Oraha u kratkim crtama: glasujte za Orah i ugraditi će vam vjetroelektranu u dupe, solarni panel na glavu, na leđa će vam ovjesiti spremnik s nekloriranom vodom po cijeni od 6 kn/litri, na zadnji otvor će vam okačiti biorazgradivu vrećicu po cijeni od 10 kn/kom., a na prednji otvor spremnik za urin od biorazgradive eko-plastike po cijeni od 100 kn/kom. Naravno, sve na kredit koji ćete vi morati platiti i to tako da trčite svaki dan najmanje 20 km po suncu da proizvedete dovoljno struje iz obnovljivih izvora da možete vraćati kredit i financirati administraciju koja je to zamislila. Od zarade će vam odbiti sve što iz sebe izbacite na prednji i zadnji otvor i to ćete morati ekološki odložiti u eko-reciklažna dvorišta, a svakih 2 km ćete morati zamijeniti vrećicu i eko-spremnik. I nema tu hoću-neću. Moraš.

VL
MK
MKGRA
07:55 27.04.2014.

ajde crna mačka tuci orahe

VL
DR
draxy
09:13 27.04.2014.

Ovo je izjava koja u potpunosti razotkriva način razmišljanja komunista.Sama činjenica da se stranka nalazi pred sudom udar je na demokraciju.Mnogi političari u Europi osuđeni su za kriminal ali nitko nije sudio strankama za djela korupcije i slična nego jee za njih odgovarao pojedinac a stranka je posljedice tog djela osjetila na izborima .

VL
CR
crocro
09:41 27.04.2014.

Mediji su najskloniji gđi Holy i njezinom orahu, koliko god je orah "tvrd" istodobno je i krhak. Mediji su uzdizali gđu Holy jer je ona iznjedrena iz vladajuće strukture, te uopće nije isključeno da će ona i Orah biti koalicijski partneri SDP-u kako bi ponovo osvojili vlast i zajedno nastavili puhati u isti rog. Da li je imenovala gospodarske stručnjake koji bi zauzeli resore, koji su to stručnjaci, gdje su joj alati za cjelokupni remont Hrvatske, a treba je "šrafiti sa svih strana". Ona ne može ekologijom i legaliziranjem droge spasiti Hrvatsku. Hrvatsku trebaju voditi domoljubne stranke kojima je Hrvatska na srcu i ustima i kojima je u interesu poboljšati život većini Hrvatskih građana, a to mogu stranke koje imaju provjerene gospodarstvenike i znalce. Holy to nema. Neka kaže koji su stručnjaci iz njezinog tabora. Tako je i SDP u predizbornoj kampanji najavio svoj plan 21 i da će zaustaviti padanje Hrvatskog gospodarstva, da će smanjiti broj nezaposlenih i povećati standard Hrvatskih građana, upravo zato što su narod prevarili kada su kazali da oni znaju i da imaju ljude koji znaju i da su spremni, a što se dogodilo i što su napravili? Zapravo gotovo ništa i sve suprotno od obećanog. A kamoli gđa Holy koja "sama" tvori svoju stranku. Tu prijeti opasnost novim zabludama građana pa će opet biti lupanja po glavi u što smo se uvalili.

VL
DU
Dudek
09:46 27.04.2014.

Holy bila si par sati u vladi i već si pokušavala moć politike. Šta bi bilo da si ostala do sada? Cileli tvoj klan bi bio zaposlen po poličkoj a ne po sposobnosti: Za tebe je HDZ- samo san takveve oni netrebaju koji su u kukuriku partiji. Anti domovinskom nastrojeni. Jadni narod da svatko mlati politiku praznu slamu.

VL
CR
Croasan
09:48 27.04.2014.

Još jedan ogranak ORAH-a ( čitaj SDP-a ) kome je cilj razjediniti birače kako bi ova sadašnja koalicija dobila još jedan mandat .

VL
Avatar Carrera
Carrera
11:10 27.04.2014.

Holy bi bilo pametnije da šuti, jer svi znamo da je oko nje izbila afera zbog namještanja natječaja. dakle ona je zadnja koja bi u nekoga trebala upirati prstom. i nikako mi nije jasno zašto ona uopće sebe smatra nekimm bitnim faktorom na hrvatskoj političkoj sceni kad je ntiko ne šljivi ni 2%.

VL
Avatar deziderij
deziderij
11:25 27.04.2014.

Jedino što sam zapamtio u svezi ove madam jest njena izjava kako se ona odijeva ispred svoga vremena i micanje s pozicije na koju je zasjela. Promjene koje su nastupile u svezi iste su tek kozmetičke naravi, odnosno nikakve - obećava sve što i drugi. Retorika je bazirana na interesu građana za koju će se ona, ko tobože boriti, i to će i činiti sve dok ne zasjedne na vlast (ako) a onda na sva obećanja preko noći se zaboravi. Kad bih je vidio u crkvi ispred oltara ne bih vjerovao ni da se Bogu moli, toliko o Holy.

VL
DU
Deleted user
11:26 27.04.2014.

Što ova govori, toliko ispraznosti i gluposti, dobro da je progovorila napokon da ljudi vide kakvi su to bezveznjaci.

VL
Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
11:08 27.04.2014.

čekaj zar tebe mirelice darkerice nisu zbog političke korupcije hitili van iz partije?

VL
ME
merlinka
11:29 27.04.2014.

ostavi se coravog posla, zna se otkud si dosla i kud ces ako dobijes koje mjesto u Saboru... radi nesto svojom glavom a ne tako da ti ama bas sve moraju pisati ... i ti bi vodila recimo drzavu??? Imas potrebu kritizirat a sto si u zivotu uopce napravila ..

VL
BU
Bubalamala
11:14 27.04.2014.

To sto nas nesmeta sto je netko kriminalac,ratni zlocinac tako i partija pred sudom zbog kriminalnih radnji,ogledalo je naseg drustva.Vrijeme je da se zapitamo jesmo li sposobni za demokratsko drustvo ili nam je vaznija podjela na crvene i crne ili na ustase i partizane jer u tom slucaju i sami smo takovi.

VL
LA
laptop
13:40 27.04.2014.

Neznam kako hrvatskim gradjanima nije jos jasno da je Mirela osnovala stranku sa ciljem da SDP ostane na vlasti a ona ponovno dobije fotelju ministrice jer sama nema sanse da dodje do nje.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.