Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
orah

Holy: HDZ je pred sudom i ta opcija ne radi u interesu građana RH

holy
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
1/4
26.04.2014.
u 23:03

Holy i dodaje da moraju razuvjeriti birače od predrasuda da je ORAH neprijatelj gospodarstva.

- Čudno je što je HDZ po anketama u prednosti pred SDP-om jer se radi o stranci koja je pred sudom i ta opcija ne radi u interesu građana RH - kazala je novinarima u Požegi Mirela Holy, predsjednica stranke Održivi razvoj(ORAH), gdje je u nazočnosti tridesetak mahom mlađih osoba osnovan četvrti gradski ogranak stranke na području Slavonije.

Komentirala je i najavu novih poreza rekavši da više trebaju plaćati oni koji više imaju, te da posebno treba oporezovati ekstraprofit. U nastavku je kazala da su tri ključne oderdnice gospodarskog programa ORAH-a energetika, poljoprivreda i vodni sektor.

Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

- Uvozimo više od 50 posto hrane i energije što znači da hrvatski građani subvenciraju druge države, a kod poljoprivrede nema planskog ni strateškog pristupa pa je prisutan veliki pad proizvodnje i to u vrijeme kada su tehnologije uznapredovale - ističe Holy i dodaje da moraju razuvjeriti birače od predrasuda da je ORAH neprijatelj gospodarstva.

Za predsjednicu ogranka u Požegi izabrana je Kristina Malčić.

>>Holy: Nisam probala marihuanu, a alkohol mi je odvratan

Ključne riječi

Komentara 43

ZI
Zir
07:51 27.04.2014.

E moja Mirela, ti nekome drzis moralne prodike, a zbog cega si dobila cipelu s ministarske stolice?, zato sto si urgirala za svojeg poznanika da ga se ne dira na poslu, a koliko si do tada intervencija napravila sto seo se nezna?? to ti je bila manira koju si naucila u SDP-u i doma, smatras da nisi ucinila nista lose, naravno brane te i novinari, samo da se odrzis u politici jer pripadas crvenoj opciji, daj si zamisli da si kojim slucejem u HSP-u, pa crijeva bi ti vadili!!

Avatar vatrogasac
vatrogasac
07:15 27.04.2014.

A za čiji interes ti radiš najavljujući legalizaciju marihuane,odnosno olakšano drogiranje naše dice,sram da te bude!!

Avatar Retardo
Retardo
08:16 27.04.2014.

Orah jest neprijatelj gospodarstva, poduzetništva i osobnih sloboda. Njihova maligna "zelena" ideologija u kojoj ti država treba propisivati što ćeš raditi, kako ćeš to raditi i koliko ćeš biti kažnjen zbog toga je rigidnija i totalitarnija od LGBT i gender ideologije. I ove nabrojane okosnice, energetika, poljoprivreda i vodni sektor su čisti nož u leđa Hrvatskoj, jer se sva tri sektora kroz "zelenu" prizmu odnose na stvaranje gubitaka i subvencioniranje tih gubitaka, i na daljnje odvođenje Hrvatske u ropsko-zavisni položaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije