Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna stvar
Povratak na članak

Holy: Nema velike razlike između Vlade Milanovića i Sanadera

Kazala je i kako njena stranka potiče izjašnjavanje Katalonaca na referendumu

Komentari 91

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:26 10.10.2014.

Pusti sad laprdanje, nego reci ti nama jesi li ti potpisala za referendum il nisi, ako nisi da znamo na čemu smo.....znači nisi...ajmo šetnja, voziiiiii dalje......

VL
Avatar possibilis
possibilis
19:37 10.10.2014.

Kao nije problem ako nas plin crpi netko drugi ali je problem ako nam proda nas plin (ako sam dobro shvatio). Premalo njenih konkretnih planova. Izgleda kao jedna velika figa u dzepu. Smrdi na odustajanje britanaca od HNSa i prelazak na novu "zelenu" marionetu. Dabogda sam u krivu. Golem nesrazjmer zelenih novcanih kapaciteta sa medijskim prostorom. Nesto slicno kao Mesic i Josipovic.

VL
IC
ICCO
19:35 10.10.2014.

Kad slušam jučer Hajdaš-Dončićku kako citira tobože strašno važni afirmativni članak u Economistu, inače također tobože omiljenom štivu velikog vođe, jasno izvire želja ministra da se pojavi na mjestu mu, gdje je toplo. Prozirno, hinjeno i jadno.

VL
JK
ja-kan
20:33 10.10.2014.

Šta kako isti pa ovi su 100 puta gori !! Sanaderova Fimi medija je doslovno ništa u usporedbi sa HNS-ovim HEP-om !!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
19:56 10.10.2014.

Ma ona je laputita SDP-eovska!!!! I oni ljudi koji su za nju su stvarno naivni,ona je produžena ruka SDP-eu užas!! Gospodo ona laprda toliko samo da nije u njoj.

VL
CA
cavecanem
19:35 10.10.2014.

ima,ovi su gori od sanadera

VL
Avatar comparator
comparator
19:39 10.10.2014.

Misli li ona da ova vlada ima svoje Sanadere ? U to nema sumnje i to ukupno po kaznenim prijavama čak više a financijski trošak koji su napravili premašuje hadezeovu vlast. Problem ove vlade nije samo trošak koji nam radi nego i namjera unititi privredu i izjednaćiti nas s onim zemljama od kojih smo se jedva oslobodili. Njihove su nakane protuhrvartske ma koliko se oni zaklinjali u ljubav prema domovini. To nedvojbeno potvrđuju rezultati kojima ni Mirela Holi nebi ništa pomogla jer ima isti svijetonazor .Razlika između nje i SDP-a je u crnoj boji koju nosi dok komunisti preferiraju boju krvi. Hrvati nisu za opcije boja već nam je želja stvaranje dobiti za opće i osobno dobro koje nam ove stranke ne dozvoljavaju.

VL
BU
Bulaba
20:18 10.10.2014.

Ne mogu vjerovati da netko puši ovo da ona osobno podržava Josipovića, a da će stranka odlučiti. Tu se odmah vidi da nešto s takvom osobom nije u redu. Pa kako predsjednica stranke može imati mišljenje suprotno politici stranke? Lakrdija samo takva. A da se ne spominje unaprijedno podržavanje Josipovića mimo odluke stranke i u eventualnoj suprotnosti s politikom stranke.

VL
SA
samograd
19:45 10.10.2014.

holy se bori za prirodu ,to joj se mora priznati .zato bi je trebalo staviti njivu da brani usjeve od vrana .

VL
OP
opcija
21:15 10.10.2014.

Nema razlike između Holy i Pusićke, i što sad?

VL
PA
paprikaš
19:41 10.10.2014.

jadna smo mi država HRVATI pamet u gjavu

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
20:48 10.10.2014.

šarena laža. Žena nezdravog izgleda nudi nam zdravi život. sve u zelenilu, hodati ćemo zelenim livadama, držati se za ruke, prepunih pluća čistog zraka. Bez odurnih chemtrailsa na nebu. Priča za djecu u vrtiću, eventualno prvi razred. No, kad počnečne prava kamapanja, kada se zaigra bez rukavica, pa kada se postave direktna pitanja, onda će biti sklizanja. Pitanja tipa, gospođo Holy, volite li vi djecu, a maše joj se intervjuom gdje kaže da ne voli, pa onda konkretna pitanja na koje se daju konkretni odgovori. Evo danas, pitanje o preferencijalnom glasanju, odgovor kao kumice sa placa. Milanović ne valja, karamarko ne valja. Valja li Mirela Holy? Neozbiljno je njih dvojicu nevaljalih uopće stavljati u istu rečenicu sa njima.

VL
ĆA
ćaćaća
21:43 10.10.2014.

i ona je to sve sama smislila ?

VL
DU
Deleted user
22:32 10.10.2014.

Sve su vlade bile iste jedino će njena biti drugačija- mo'š mislit. Ona će provsti totalnu reformu javne uprave. Više službenici, namještenici i uhljebi neće jesti za gablec burek masan i parizer, nego one keksiće Evita ili tako nešto.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
21:16 10.10.2014.

Nisi ni ti nista bolja! I tebe je netko "podmazao" da ne dizes glavu prema nebu i nevidis svakodnevno Ausvic i trovanje tvoga naroda!

VL
Avatar targus
targus
20:31 10.10.2014.

đizus,..di smo mi zapeli??? Pa kaj smo Bogu skrivili da nas već 20 godina guze, pljačkaju, omalovažavaju, smiju nam se, igraju se s nama,...?? A mi samo mekećemo i trpimo,..Fali nam jedan dobar Matija Gubec,..uvijek smo svi mi tu naa portalima,..ali nigdje jednog pravog,..koji će dići narod i rastjerati ove parazite, pa da i mi malo udahnemo života dostojnog čovjeku!!!

VL
DO
doktorica
21:35 10.10.2014.

dok je bila sa Milanovićem nije tako govorila.E,šta ti je čovjek,pardon političar......

VL
RJ
RjaNma
21:33 10.10.2014.

Nema nikakve razlike između vladavine Milanovića i Sanadera, kao što neće biti nikakve razlike sutra između vladavine koalicije Karamarka ,Holy, Čačića i nekih drugih parazita koji će pobijediti na slijedećim izborima.

VL
CH
chemica
21:16 10.10.2014.

Podsjeća me na stanje u Srbiji devedesetih. Pitaš Srbe da što im je bilo kada su glasali za Slobu. A za koga da glasamo? Za četnika Šešelja ili za onog drugog čedu Draškovića? Eto, sad i mi imamo naše "čede". Razlika u nijansama zla. Pitanje je samo koji je "čeda" Mirela Holy. Drašković ili Šešelj. Za poziciju Slobe, zlotvora nad zlotvorima, su ipak favoriti Zoki i Karamarko. Zemlja bez budućnosti. Kao i Srbija devedesetih. Nema rata, nema krvoloka, ali jad i čemer prevladavaju. Razlika između njihovih i naših "čeda" ne postoji. Najveći neprijatelji vlastitog naroda. Tko se od njih nada dobrome...Nacija supernaivčina. Popušila Markićka, a i mi svi s njom.

VL
FL
flok
21:43 10.10.2014.

pa naravno da nije bolja od njih, potjerali su je radi kriminala

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.