Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Holivudski producenti čekaju u niskom startu kraj sage o pristupnim cestama Pelješkom mostu

Pelješki most
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
25.05.2019.
u 11:39

Majke mi mile, ludi Kinezi će ga završiti prije roka, a mi još prvu lopatu nećemo zabiti u zemlju kako bi mostu uopće mogli prići.

SUBOTA, 18.5.

Nema ništa gore nego kada institucije rade svoj posao. Evo, pogledajte Austriju. Ubili su svu draž poniznog okupljanja na Bleiburgu. Pojaviš se u uniformi ustaške vojske, mahneš malo zastavom s ustaškim znakovljem, zapjevaš gangu o Poglavniku i njegovoj hudoj sudbi i institucije odrade svoj posao po tvom novčaniku. Kako je krenulo, još ćemo se trebati na Bleiburgu ponašati kao na misi i komemoraciji.

NEDJELJA, 19.5.

Nejasno je zašto se digla strašna buka oko jučerašnjeg predizbornog okupljanja Plenkijevih briselskih omladinaca u Ciboni. Plenki se za govornicom toliko derao da se Angela Merkel prepala, pa su je htjeli opustiti pjesmom narodnog barda Marka, koji pjeva o hrvatskim krajevima u užem, širem i najširem zavičaju. Angeli su rekli da se pjesma zove “Lijepa li si” i baš joj je bilo drago. U čemu je problem?

PONEDJELJAK, 20.5.

Sve se super završilo. Predstava oko Uljanika, trajala je jedino malo predugo, ali sve se sretno završilo. Dobro, nije trebalo razvlačiti radnju na sto epizoda o strateškom partneru, kada je i budali bilo jasno da će se sve završiti stečajem. Ipak, veseli vijest da su radnici zbrinuti i da će biti preseljeni u muzej hrvatske brodogradnje, gdje će buduće generacije moći vidjeti kako su radnici izgledali prije izumiranja.

UTORAK, 21.5.

Udbi nikad dosta! Malo im je što su ga progonili u Hrvatskoj, pa je morao pobjeći na duhovnu obnovu u Međugorje, nego ga sada progone i tamo. Heroj našeg doba, Zdravko Mamić, vlasnik nogometa u Hrvata, ponovo ne spava mirno. Opet su digli neku optužnicu, opet su u igri milijuni opljačkanih kuna. Kladionice divljaju. Koeficijent na njegov povratak stalno pada.

SRIJEDA, 22.5.

Holivudski producenti čekaju u niskom startu kraj sage o pristupnim cestama Pelješkom mostu. Majke mi mile, ludi Kinezi će ga završiti prije roka, a mi još prvu lopatu nećemo zabiti u zemlju kako bi mostu uopće mogli prići. Ima samo jedan problem. Kažu u Holivudu da nitko neće vjerovati da je tako što moguće. Treba im samo objasniti da je u Hrvatskoj stvarnost često luđa od mašte.

ČETVRTAK, 23.5.

Od 91. hrvatski antifašisti plaču i broje koliko je partizanskih spomenika uništeno. Stalno prigovaraju da je to sramota, da su oni ratni pobjednici, da su vratili Istru i Dalmaciju, da bez njih ne bi bilo ni Hrvatske i da treba kazniti one koji su spomenike uništili. Međutim, sada kada je konačno vandal koji je išarao spomenik partizanu preko puta Lisinskog uhićen, oni traže da ga se pusti. I sada ti budi pametan!

PETAK, 24.5.

Naši komunistički prijatelji iz prijateljske, demokratske i nimalo totalitarne Kine, ponovo šetaju Hrvatskom i kupuju, ali za razliku od brodogradnje, ovaj put ozbiljno. Simpatična poduzetnica, koja se sasvim slučajno preziva Yu, kupuje bivši inkubator hrvatskih komunista u Kumrovcu. Problem je jedino što rasadište bivših rukovodilaca prodaje ministar Marić, a znate da on uvijek krivo procijeni vrijednost objekta...

 

Komentara 13

Avatar Trica
Trica
11:52 25.05.2019.

Hahaha , u sridu:))

JO
josmalopanestalo
11:59 25.05.2019.

dobar

Avatar scubacro
scubacro
12:47 25.05.2019.

..pa kako mogu pocet gradit pristupne ceste kad jos nije osnovano povjerensto, niti jedna agencija..pa tko ce to odradit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije