Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET MJESECI OD ZLOČINA

Hicima iz automatskog oružja ubio brata, veterana Četvrte gardijske brigade i 16-godišnjeg susjedovog sina

Dubrovnik: Osumnjičeni za ubojstvo maloljetnika i brata priveden na sud
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
24.08.2022.
u 08:58

Nakon što je ubio 16-godišnjaka, u 7.55 ubio  je i svog brata,  ratnog veterana, pripadnika Četvrte gardijske brigade, kojeg su u Pločama svi znali te su ga zvali "Kraljem željeza"

Milenko Radulović (47), pet mjeseci od zločina koji je užasnuo Ploče, ali i cijelu zemlju, optužen je za  ubojstvo, svog brata Mitra Radulovića (52) i teško ubojstvo 16-godišnjeg susjedova sina.

Optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u  u Dubrovniku, a osim za dvostruko ubojstvo tereti se i za nedozvoljeno držanje oružja. 

Prema optužnici, Milenko Radulović se tereti da je  25. ožujka 2022. u  7.40 sati u Pločama,  iz osvete pucao u 16-godišnjaka, sina svojih susjeda s kojima nije bio u  dobrim odnosima. U dječaka je pucao iz automatske puške, a ubio ga je dok je išao u školi.  Ispalio je u njega više hitaca.

Nakon što je ubio 16-godišnjaka, u 7.55 ubio  je i svog brata,  ratnog veterana, pripadnika Četvrte gardijske brigade, kojeg su u Pločama svi znali te su ga zvali "Kraljem željeza" jer se bavio prikupljanjem otpada.

Milenko Radulović je nakon tih zločina sjeo u automobil,  no srećom brzo je uhićen. U vrijeme zločina nagađalo se da je imao listu za odstrel pa je njegovim uhićenjem spriječena tragedija većih razmjera. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je nakon uhićenja određen zbog opasnosti od ponavljanja djela i teških okolnosti počinjenja djela. 

>> VIDEO Skandal u Gospiću: Uhićen zbog prijetnji smrću, pušten uz mjere opreza, pa izbo suprugu (30) i mladića (31)


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije