Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGSS

Potraga tragično završila: Pronašli tijelo nestalog stranca

Ilustracija
Foto: GSS/PIXSELL
17.06.2019.
u 22:37

Potraga je trajala dva dana jer su ju otežale visoke temperature, neprohodan krševit i raslinjem obrastao teren.

Danas oko 21:00 sati Hrvatska gorska služba spašavanja je završila svoju potragu za nestalim stranim državljanom. Na području Omiške Dinare pronađeno je tijelo nesretno stradale osobe.

Potraga je trajala dva dana, a otežale su ju visoke temperature, neprohodan krševit i raslinjem obrastao teren. Nakon što je tijelo pronađeno, spašavatelji stanice Split zajedno s članovima DVD-a Omiš i DVD-a Gata, dočekali su sudskog vještaka koji će izvršiti očevid.

- Nakon toga slijedi dugotrajan i mukotrpan transport, za kojeg po procjenama treba minimalno pedeset spašavatelja, dok je druga opcija helikopterski transport. Obitelji nesretno stradalog upućujemo iskrenu sućut - objavili su iz HGSS-a.

Komentara 4

DU
Deleted user
22:47 17.06.2019.

Amerikanac... žao mi čovjeka, ali mnogi se ( stara priča) olako upute gore... gledaju dokumentarce o preživljavanju pa se zaigraju... ali kada si gore SAM...nema vode, umoran, gladan, izgubljen.. mozak blokira, panika te poždere i eto....

DU
Deleted user
23:04 17.06.2019.

Izjava HGSS-a je trebala glasiti : Obitelji nesretno stradalog upućujemo iskrenu sućut. U prilogu vam saljemo troskovnik nase sluzbe sa specifikacijom obavljenih djelatnosti koje je ova sluzba obavila u pokusaju spasavanja vaseg najmilijeg. Rok placanja je odmah. Sa postovanjem - HGSS .

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
07:06 18.06.2019.

Potraga tragično završila??? Potraga je završila...da,jer su PRONAŠLI TRAGIČNO PREMINULOG ILI STRADALOG ČOVJEKA. Nije potraga tragično završila,a nisu ni tragično završili ljudi koji su sudjelovali u potrazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije