Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinitelj nepoznat

HGK u Osijeku zalili crvenom bojom uoči Mesićeva dolaska

hgk osijek (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
25.03.2011.
u 11:17

Stjepan Mesić primio je povelju počasnog člana Crvenog križa. Nije primijetio da se incident dogodio, samo je komentirao: "Možda imaju viška crvene boje"

OSIJEK -  Samo desetak minuta prije dolaska bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, radnici su užurbano bojali i prali zid i stubište na ulazu u zgradu Hrvatske gospodarske komore u Osijeku.

Kantu crvene boje netko je tijekom noći ili jutra izlio na ulaz. Djelatnici HGK, kad su jutros došli na posao i vidjeli što se dogodilo, odmah su alarmirali policiju. Sve je trebalo srediti u roku od sat vremena jer je za 10.30 bio najavljen dolazak Stjepana Mesića koji je u HGK primao povelju počasnog člana Crvenog križa.

Radnici su otišli samo nekoliko minuta prije Mesićeva dolaska, kojega je dočekalo jedino mokro stubište i pokoji ostatak crvene boje.

Mesić ništa nije ni primijetio dok ga o incidentu nisu upitali novinari.

- Pa, ne znam, možda imaju viška crvene boje, našalio se Mesić u svom stilu.

Počinitelj je zasad nepoznat.

Komentara 37

OB
-obrisani-
12:52 25.03.2011.

25.03.2011. u 12:49h feniks je napisao/la: Boris Trupcevic gay je napisao/la: a tko je mesic? jel on voli kokosi? --------------------------------------------- BIT ĆE DA VIŠE VOLI JAJA. _____________________ a kobasicom?

SU
superman
16:11 25.03.2011.

Uvažavajući sve kritike Vidošević je jeoš uvijek za 1o kopalja iznad ostalih političara jer jedini ima viziju dok ostali tapkaju u mjestu i kopiraju druge.

SI
sinaj
15:26 25.03.2011.

Osječani su dragi ljudi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije