Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDE KAZNE?

'Heil Hitler' - čuju se pozdravi dok tvrde da je njemačka policija pod utjecajem arapskih mafijaša

Prosvjed protiv nacizma
Foto: Reutesr/PIXSELL
1/2
06.12.2017.
u 13:00

Mi ćemo vrlo pažljivo ispitati ovaj incident - kazao je šef policije Klaus Kandt

U Njemačkoj se posljednjih dana, dok desnica jača, bude duhovi prožeti nacizmom. U posljednjem incidentu 40-godišnji muškarac prijavio je skupinu od sedmero mladića u dobi od 19 do 25 godina kako uništavaju imovinu i salutiraju pozdravom 'Heil Hitler'. Svih sedmero sada se nalaze u pritvoru dok policija i Staatsshutz (kriminalistička jedinica) istražuju slučaj. Ispostavilo se su svi uhićeni muškarci policijski vježbenici.

- Mi ćemo vrlo pažljivo ispitati ovaj incident - kazao je šef policije Klaus Kandt.

- Bez obzira na to dogodilo se kazneno djelo ili ne, očekujem da svi pripadnici škole berlinske policije na respektabilan način provode svoje slobodno vrijeme - zaključuje Kandt.

>> Njemačka na prekretnici, Merkel zabrinuta za svoju političku funkciju

Prosvjed protiv nacizma
1/18

Već u studenom su se dogodili razni incidenti vezani za indikacije kako je policija indoktrinirana arapskim mafijaškim obiteljima., piše The Local. Ali dokazi za to su izostali. Ipak, u lipnju je jedinica berlinske policije u Hamburgu, tijekom sammita G20, poslana kući jer su ometali javni red i mir.

Svjedoci su izvijestili kako su časnici imali javni seks i mokrili po ogradama. Šefovi policije u glavnom gradu najavili su unutarnju istragu o incidentu, priznavši da ponašanje časnik nije ispunilo standarde javnih službenika.

Komentara 10

Avatar PapillonLionne
PapillonLionne
14:08 06.12.2017.

Bit će toga sve više. Anđelija je otvorila Pandorinu kutiju a da to vjerojatno nije ni svjesna.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
14:13 06.12.2017.

Njemcima su nažalost isprali mozak da misle da je Hitler njihov neprijatelj i da ga trebaju mrziti. Oni ne znaju da je on sve što je uradio, uradio je to za Njemački narod. Od jadne države i siromašnog naroda poslje ww1 napravio je najveću silu na svijetu. A trebaju mu biti zahvalni i ostali narodi zapadne Europe jer ih je spasio od komunizma.

SJ
Stric_Jura
13:15 06.12.2017.

VL novinari sa svojim C&P novinarstvom idu dalje, prvo slavenska imena pišu po engleski a sad su proglasili i određeni član THE iz engleskog kao njemački standard (THE Staatschutz) ?!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije