Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDE KAZNE?
Povratak na članak

'Heil Hitler' - čuju se pozdravi dok tvrde da je njemačka policija pod utjecajem arapskih mafijaša

Mi ćemo vrlo pažljivo ispitati ovaj incident - kazao je šef policije Klaus Kandt

Komentari 10

Avatar PapillonLionne
PapillonLionne
14:08 06.12.2017.

Bit će toga sve više. Anđelija je otvorila Pandorinu kutiju a da to vjerojatno nije ni svjesna.

VL
SJ
Stric_Jura
13:15 06.12.2017.

VL novinari sa svojim C&P novinarstvom idu dalje, prvo slavenska imena pišu po engleski a sad su proglasili i određeni član THE iz engleskog kao njemački standard (THE Staatschutz) ?!?!?!?

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
14:13 06.12.2017.

Njemcima su nažalost isprali mozak da misle da je Hitler njihov neprijatelj i da ga trebaju mrziti. Oni ne znaju da je on sve što je uradio, uradio je to za Njemački narod. Od jadne države i siromašnog naroda poslje ww1 napravio je najveću silu na svijetu. A trebaju mu biti zahvalni i ostali narodi zapadne Europe jer ih je spasio od komunizma.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:43 06.12.2017.

Ne jaca nikakva desnica nego se nacija probudila iz letargije nastale masivnim psiholoskim operacijama pranja mozga i "re-edukacije" populacije koja je prezivjela klaonicu II svjetskog rata i poraca (2 i pol miljuna njemaca je ubijeno uglavnom izgladnjivanjem nakon zavrsetka rata). Sada im se prelila casa malltretiranja kako financijskog , tako polickog i demografskog. Potpuno prirodna reakcija populacije na pokusaj genocida putem nasilne promjene demografske strukture financirane od Sorosa i kabale.

VL
DS
ds
14:36 06.12.2017.

Stric Jura,šta se čudiš?To su"čuveni"novinari škart proizvod Fakulteta Političkih nazovi znanosti.Gdje su "čuveni"predavaci:Čedo Jović,Jugoslav Zakošek i drugi jednako poznati,ali kao mrzitelji Hrvatske.Tu nema čuda,zagarantirana proizvodnja škarta.

VL
KA
KaraMarko
06:34 07.12.2017.

multi kulti i to sa muslimanima hocete...pa docice vam glave...polako

VL
BF
bf2
20:33 06.12.2017.

ljudima je dosta nametanja multikulturalizma koji je očito propao projekt,pa na žalost dolazi do jačanja krajnje desnice za to što se ljudi samoorganiziraju da bi e obranili od invazije na svoju kulturu.

VL
SA
savjest1234
18:14 06.12.2017.

Hitler je u Njemačkoj uveo svijest rada ,reda i poštenja ! I nama bi takav trebao, mnogi bi bili već pod zemljom !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.